Published On: mar, Mai 20th, 2014

Partide cu miza mare in utlima etapa din turul play-off-ului si play-out-ului. HC Dunarea joaca la Baia Mare

hc dunarea brailaMiercuri, 21 mai, au loc partidele din ultima etapa a turului ligii nationale de handbal feminin, atat in play-off cat si in play out.

In grupa primelor trei echipe Corona Brasov se odihneste dupa victoria categorita obtinuta saptamana trecut la Braila in timp ce elevele Alexandrinei Soare fac deplasarea la Baia Mare. Partida din Sala "Lascar Pana" din Baia Mare va incepe la orele 18.30 urmand sa fie arbitrata de cuplul Calina/Belean. Miza acestui meci este una mare pentru ambele echipe, HCM Baia Mare fiind dorinca de a obtine primul trofeu de campiona din istoria clubului iar Dunarea Braila poate "spala" rusinea din meciul cu Corona Brasov.

La sfarsitul acestei saptamani, duminica 25 mai, are loc prima etapa din returul play-off-ului si play-out-ului. In prima grupa, Dunarea Braila va sta, in timp ce HCM Baia Mare va disputa marele derby in sala "Lascar Pana" in compania echipei Corona Brasov. Partida de duminica va incepe la orele 17.00 si va fi arbitrata de cuplul Baducu/Voicu.

In grupa a II-a din play-off se joaca totul pentru ultimul loc care duce in Europa. Inaintea acestei etape, "U" Jolidon Cluj si HCM Roman au cate o victorie in timp ce Zalaul lui Tadici disputa miercuri primul meci de pe teren propriu.

Cu incepere de la orele 11.00, HC Zalau intalneste HCM Roman si este nevoita sa obtina o victorie. Partida dintre echipa selectionerului Gheorghe Tadici si HCM Roman va fi arbitrata de acelasi cuplu care a dictat ritmul partidei in returul sezonului regulat din cadru LN, atunci cand HC Zalau s-a impus cu scorul de 22-19.

In prima etapa din retur, care are loc sambata, 24 mai, HC Zalau intalneste "U" Jolidon Cluj. Partida dintre cele doua echipe poate stabili in cele din urma echipa care va ocupa ultimul loc care duce in Europa. Meciul dintre cele doua grupari va incepe la orele 11.00 si va fi arbitrat de cuplul Barbu/Manafu.

Meciuri fara miza la Deva. CSM Ploiesti vrea sa obtina prima victorie

In partea de jos a clasamentului CSM Cetate Deva, SCM Craiova si CSM Bucuresti disputa meciuri fara vreo miza importanta. CSM Cetate Deva a mutat meciurile la Sebes, fara sa fie cunoscut motivul exact al acestei schimbari. Astfel, miercuri, 25 mai cu incepere de la orele 18.00, in sala din Sebes, CSM Cetate intalneste SCM Craiova, partida care va fi arbitrata de cuplul Doana/Gociu.

Sambata, 24 mai, cu incepere de la orele 19.00 tot in sala din Sebes, echipa patronata de Marian Muntean va intalni CSM Bucuresti. Meciul dintre cele doua echipe nu are nicio miza importanta la final stabilindu-se doar locurile in clasament. Partida de sambata va fi arbitrata de cuplul Foltic/Pipa.

In ultima grupa din play-out, CSM Ploiesti, Neptun Constanta si HCM Ramnicu Valcea lupta pentru a se salva de la retrogradare. Miercuri, 25 mai cu incepere de la orele 17.00, CSM Ploiesti lupta pentru a obtine prima victorie urmand sa intalneasca Neptun Constanta. Meciul din sala sporturilor din Ploiesti va fi arbitrat de cuplul Barbu/Manafu.

In prima partida din retur, CSM Ploiesti va disputa acasa meciul cu HCM Rm. Valcea. CSM Ploiesti este obligata la a castiga partidele de miercuri si sambata pentru a lupta in continuare sa scape de la retrogradare. Partida de sambata va incepe la orele 11.00 si va fi arbitrata de cuplul Iliescu/Manea.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-