Published On: mar, Mai 6th, 2014

O rusoaica s-a indragostit de Braila! Femeia nu avea acte de sedere legala

politiePolitistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari al Judetului Braila, in cooperare cu lucratori din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Braila- Biroul Proximitate, au desfasurat, in ziua de 5 mai, o actiune pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta.

Cu aceasta ocazie a  fost depistata cu sedere ilegala o cetateanca din Rusia, in varsta de 39 de ani, care, la expirarea permisului de sedere, nu a intreprins niciun demers pentru prelungirea acestui drept.

Avand in vedere cele constatate, cea in cauza a fost indrumata sa depuna la sediul Biroului pentru Imigrari al judetului Braila documentele necesare in vederea reglementarii dreptului de sedere, intrucat are calitatea de membru de familie al unui cetatean roman.

Totodata, persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu avertisment, in conformitate cu prevederile OUG 194/2002, privind regimul strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare.

Biroul pentru Imigrari al Judetului Braila continua activitatile de prevenire si combatere a sederii ilegale a strainilor, utilizand toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate, in cooperare cu celelalte institutii cu atributii in domeniu.

Comentarii

comentariu

About the Author