Published On: mar, Mai 27th, 2014

Nazare: PNL sa lase ciolanul si sa se apuce de lupta! Boboc : Nu stiu cu cine sa negociez, cu Nazare sau cu Draghincescu! Rizea: Ma ofer negociator intre cei doi!

Share This
Tags

La nivel national au fost demarate negocierile intre PNL si PDL pentru coagulare dreptei. Miercuri, la ora 17.00, va avea loc prima intalnire intre liberali si democrat-liberali, conform declaratiilor liderului PDL Vasile Blaga. De asemenea, marti, Mihai Razvan Ungureanu s-a intalnit cu Crin Antonescu la sediul PNL, unde au discutat despre "un proiect pentru Romania". Presedintii PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, cat si presedintele PDL Braila, deputatul Alexandru Nazare, au confirmat pentru Infobraila ca astfel de negocieri vor avea loc si intre organizatiile conduse de cei doi.

"Trebuie sa discutam in PNL Braila, sa stim ce drum luam de acum incolo. Eu a trebuit sa plec la Bucuresti, nu am avut timp sa discut cu ai mei colegi. Joi avem prima intalnire la PNL Braila. E dificil totusi, daca ne gandim ca Simona Draghincescu a spus ca obiectivul ei a fost sa bata PNL Braila. Ei sunt in opozitie fata de noi? Simona Draghincescu are mereu propria agenda. Insa nu exclud posibilitatea discutiei cu PDL Braila. Discutam. Acum, sa fac o gluma, am sa intreb la Bucuresti cine e mai lider la PDL Braila? Nazare sau Draghincescu", a declarat Boboc.

Tot in mod ironic, Nazare are o dilema asemantoare, nestiind daca sa negocieze cu Boboc sau cu deputatul Vasile Varga, mai ales ca democrat-liberalul i-a sfatuit pe liberalii braileni “sa lase ciolanul si sa se apuce de lupta”

Referindu-se la dilemele celor doi lideri politici, deputatul PSD Cristian Rizea a declarat, intr-o nota evident sarcastica: “Am vazut atata patima in declaratiile lor si daca au nevoie de un negociator, ma ofer! Mai ales ca sunt mai multi primari de la ei cu care am o relatie foarte buna si care vor face pasul la momentul oportun. In plus, m-am familiarizat foarte mult cu problemele lor in ultima perioada. Vad atata neintelegere, sunt oameni din generatia mea. Trebuie ajutati, daca tot vor alianta! Tin sa precizez le ofer gratis serviciile de consultanta politica de care au atata nevoie!”

Comentarii

comentariu

About the Author

-