Published On: vin, Mai 9th, 2014

MRU despre razboiul Ponta-Basescu, la Braila: Joaca mize mici. Problemele tarii nu capata deloc solutie si raspuns

Share This
Tags

Mihai Razvan Ungureanu la BrailaFostul premier Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Partidului Forta Civica, s-a aflat miercuri, 7 mai, la Braila, unde s-a intalnit cu membrii si simpatizantii filialei locale a formatiunii politice. La intalnire au participat aproximativ 300 de persoane, in frunte cu liderul filialei, Marius Terzea.

Intrebat cum vede razboiul dintre primul-ministru Victor Ponta si presedintele Traian Basescu, Ungureanu a precizat ca "solutiile serioase la problemele tarii se gasesc altundeva decat in zgomotul de fond".

"Eu cred ca vacarmul oamenilor politici din Romania nu aduc niciun leu in buzunarul romanilor, nu scad pretul painii si nici a litrului de combustibil. Este pacat ca oamenii politici in loc sa isi foloseasca atributul de formator de opinie, joaca mize mici, cand problemele reale ale tarii nu capata deloc solutie si nici raspuns", a declarat fostul premier.

La eveniment a participat si consilierul judetean Silviu Radu, exclus la sfarsitul lunii februarie din PDL, care a tinut sa transmita ca este "ungurean", facand aluzie la indemnul lui MRU catre PDL-isti: "Fiti ungurenii mei!".

Comentarii

comentariu

About the Author