Published On: mie, Mai 7th, 2014

Ministrul pentru IMM-uri si Turism vine maine la Braila, in statiunea Lacu-Sarat

Share This
Tags

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, participa maine, in statiunea Lacu-Sarat, la un eveniment organizat de Asociatia Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania in parteneriat cu Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism.

Actiunea poarta numele de "Mediul public mai aproape de IMM-uri – realizari si obiective" si va avea loc la sediul Centrului de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana (Vila "Lacramioara"), incepand cu ora 11.00.

"Domnul ministru este un specialist desavarsit, vine din mediul privat si are un potential extraordinar, tinand cont ca vine din randul tinerilor intreprinzatori. Cu siguranta, este cea mai buna alegere pentru a ocupa acest fotoliu", ne-a declarat Mihai Tudose, deputat PSD.

La eveniment va participa deputatul PSD Mihai Tudose, presedintele Comisiei Economice din Camera Deputatilor, reprezentanti ai structurilor teritoriale a Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania, precum si reprezentanti ai intreprinderilor mici si mijlocii care isi desfasoara activitatea in Regiunea Sud-Est.

Comentarii

comentariu

About the Author

-