Published On: mar, Mai 27th, 2014

Miercuri se poate stabili vicecampioana. Valcea se poate salva. U Cluj cu un picior in Eruopa. Vezi aici programul etapei a II-a din retur

Miercuri, 28 mai are loc etapa a II-a din cadrul returului din play-off-ul si play-out-ul Ligii Nationale de handbal Feminin. In prima grupa din play-off, s-a stabilit deja campioana, in ultimile doua etape stabilindu-se doar locurile 2 si 3 de pe podium.

HCM Baia Mare 9 pct (campioana)

Corona Brasov 6 pct

Dunarea Braila 0 pct

Dunarea Braila disputa in etapa a II-a, din retur, partida din deplasare impotriva Coronei Brasov. Daca brailencele vor castiga meciul de miercuri, vicecampioana se va stabili abia in ultima etapa. Daca Brasovul va obtine cel putin un egal in aceasta partida atunci echipa de sub Tampa va fi vicecampioana iar Dunarea Braila va fi premiata acasa, in ultima partida.

In grupa a II-a din play-off "U" Cluj este aproape de a prinde un loc de Cupe Europene insa pentru a fi sigura de acest lucru este obligata la victorie maine cu HCM Roman.

"U" Cluj-6 pct

HCM Roman 3 pct

HC Zalau – 3 pct

Universitatea Jolidon Cluj intalneste miercuri HCM Roman si este nevoita la victorie pentru a-si asigura prezenta in Cupele Europene. Daca "U" va pierde maine, locul care duce in Europa se va stabili in ultima etapa, atunci cand HC Zalau joaca in deplasare la HCM Roman. In cazul in care HC Zalau va termina la egalitate de puncte cu "U" Cluj se vor lua meciurile directe dintre cele doua echipe si golaverajul.

Etapa a II-a 28.05.2014

Univ. Jolidon Cluj HCM Roman 17:30

Arbitri:Draganescu/Eremia-GJ Observator:Barcan Marius

HC Zalau Sta

Etapa a III-a 31.05.2014

HCM Roman HC Zalau

Arbitri:Parvu/Stamatoiu-B .

Univ. Jolidon Cluj Sta

In play-out lupta este mult mai interesanta. Daca in prima grupa, CSM Bucuresti, SCM Craiova si Cetate Deva nu mai au niciun obiectiv, in partea de jos a clasamentului, CSM Ploiesti, Neptun Constanta si HCM Rm. Valcea se lupta pentru a scapa de la retrogradare.

HCM Rm Valcea- 6 pct

Neptun Constanta- 4pct

CSM Ploiesti- 1 pct

Ultimile doua echipe din clasamentul final al Ligii Nationale se vor duce la baraj acolo unde se vor lupta pentru a se mentine in prima liga.

HCM Ramnicu Valcea se poate salva de la baraj daca va castiga meciul de miercuri cu Neptun Constanta. De partea cealalta, echipa de la malul marii este nevoita sa obtina cel putin 4 puncte, din ultimile doua meciuri. CSM Ploiesti, echipa care a obtinut doar un punct in acest play-out nu mai are nicio sansa in a se salva de la retrogradare. Prahovencele mai pot scoate in acest play-out doar 3 puncte, ele mai avand doar un meci, in ultima etapa, in deplasare la Constanta.

Etapa a II-a 28.05.2014

HCM Rm. Valcea U Neptun Constanta

Arbitri:Belean/Calina-MS/AG

CSM Ploiesti Sta

Etapa a III-a 30.05.2014

U Neptun Constanta CSM Ploiesti 17:00

Arbitri:Nastase/Stancu-B/BZ . Sporturilor

HCM Rm. Valcea Sta

Comentarii

comentariu

About the Author

-