Published On: mar, Mai 13th, 2014

Miercuri incepe faza a II-a din play-off si play-out. Dinu/Din arbitreaza Dunarea Braila-Corona Brasov

hc dunarea brailaMiercuri, 14 mai incepe faza a II-a din play-off-ul si play-out-ul Ligii Nationale de handbal feminin. In aceasta etapa se va stabili atat campioana, cat si echipele care intra la baraj, dar si ultimul loc care duce in Cupele Europene.

In prima etapa de play-off Corona Brasov intalneste HCM Baia Mare. Partida va avea loc miercuri, 14 mai cu incepere de la orele 18.45 si va fi arbitrata de cuplul Harabagiu/Stanescu. HC Dunarea Braila va sta in prima etapa.

Brailencele au primul meci din faza a II-a a play-off-ului, sambata, 17 mai, in compania echipei Corona Brasov. Partida va fi arbitrata de cuplul international Dinu/Din si va incepe la orele 13.45. HC Dunarea este obligata la victorie daca vrea sa castige mai mult decat medalia de bronz.

U jolidon ClujTot maine incepe si lupta pentru ultimul loc care duce in Europa. Prima partida din grupa a II-a din play-off are loc intre "U" Jolidon Cluj si HC Zalau. Ambele echipe isi doresc sa evolueze sezonul viitor intr-o cupa Europeana si cu toate ca clujencele pleaca cu prima sansa, Zalaul lui Tadici va fi greu de invins. In campionatul regulat "U" Jolidon Cluj s-a impus in ambele partide. Meciul din sala Horia Demian va incepe la orele 18.00 si va fi arbitrat de cuplul Georgescu/ Moldoveanu din Constanta.

In cea de-a doua etapa, HCM Roman va primi vizita clujencelor. Partida se va disputa sambata, 17 mai de la orele 11.00 urmand sa fie arbitrata de Nastase/Stancu.

Play-out si lupta pentru evitarea barajului

Daca CSM Bucuresti, Cetate Deva si SCM Craiova au scapat de emotii, Neptun Constanta, CSM Ploiesti si HCM Ramnicu Valcea se lupta pentru evitarea retrogradarii. Prima partida din play-out are loc miercuri, 14 mai, cand CSM Bucuresti intalneste CSM Cetate Deva. Partida va incepe la orele 17.00 si va fi arbitrata de cuplul Gorina/Melencu.

Neptun COnstantaIn cea de-a doua etapa, CSM Craiova primeste vizita CSM-ului din capitala. Meciul se va disputa sambata 17 mai de la orele 18.00 fiind arbitrata de tanarul cuplu Gall/Savu.

In grupa a II-a a play-out-ului, CSM Ploiesti, Neptun Constanta si HCM Ramnicu Valcea incep lupta pentru evitarea barajului.

Daca Neptun Contanta va sta in prima etapa, HCM Ramnicu Valcea va incerca sa obtina prima victorie in fata celor de la CSM Ploiesti. Partida va avea loc miercuri 14 mai cu incepere de la orele 18.00 si va fi arbitrata de cuplul Eremia/Draganescu.

In cea de-a doua etapa din grupa a II-a de play-out Neptun Contanta va primi vizita celor de la HCM Ramnicu Valcea, partida urmand sa aiba loc sambata, 17 mai, de la orele 12.00 fiind arbitrata de Marza/Nedelea.

Federatia Romama de Handbal organizeaza la finalul sezonului 2013-2014 un Turneu de Baraj pentru promovarea in Liga Nationala 2014-2015. Vor participa echipele clasate pe locurile 11 si 12 in Liga Nationala si echipele clasate pe locurile 2 in cele 2 serii ale Diviziei A editia 2013-2014. Cele 4 echipe vor disputa jocurile pe teren neutru, in sistem turneu (fiecare cu fiecare), ordinea jocurilor fiind stabilita prin tragere la sorti. Primele 2 clasate dupa desfasurarea turneului vor promova in Liga Nationala.

Daca o echipa clasata pe locul 2 in Divizia A nu poate participa, are dreptul sa se inscrie echipa clasata pe locul 3 din seria respectiva, daca nici aceasta nu se poate inscrie, poate participa echipa clasata pe locul 4, iar in cazul in care nici aceasta nu participa turneul se va desfasura cu echipele inscrise. Au drept de joc numai jucatorii acreditati pentru sezonul 2013-2014. Datele si localitatile de disputare vor fi anuntate in timp util.

Comentarii

comentariu

About the Author

-