Published On: mie, Mai 28th, 2014

Mesajul unui suporter brailean pentru HC Dunarea: “Poate ca vom afla intr-o zi de ce nu s-a…VRUT”

In urma analizei pe care infobraila a publicat-o pe site, "Invatam din victorii dar mai ales din infringeri. E bine macar ca HC Dunarea are medalie!", unul dintre suporterii echipei a trimis pe adresa redactiei un mesaj. Multumiti sau nu de evolutia echipei din ultimile doua meciuri, suporterii braileni vad totusi rezultatul si anume medalie. Cu toate acestea, unii critica jocul slab al echipei si automultumirea jucatoarelor si a antrenorului, iar intrebarea e simpla: De ce nu s-a vrut mai mult?

"Inca un sezon si facem un deceniu pe prima scena a handbalului romanesc. In 9 ani am trecut prin atatea stari, incat nu ne putem inchipui cum ar fi fara emotii, fara bucurii si fara dezamagiri. Si ca sa fii suporterul acestei echipe trebuie sa ai nervii tari. Iar cate un calmant luat in ziua meciului ar fi binevenit in conditiile in care agonia si extazul au si ele meciul sau intrecerea lor. Sezonul 9 s-a incheiat inainte de a incepe Final 3. Egalul de la Roman a declansat automultumirea, preferandu-se zona de confort a acestei medalii de bronz. A doua de cand s-a promovat. Se putea mai mult in acest Final 3? Cred ca da. De ce nu s-a putut? Poate ca vom afla intr-o zi de ce nu s-a… VRUT! Pentru ca aceasta a fost senzatia dupa doua meciuri in care doar prezenta era obligatorie. A fost ca un fel de Ch. League fotbalistic in care sarbatorim prezente si obiective atinse, fara a ne mai gandi niciun moment sa ne mai “aruncam” si sacii din caruta! Dar pentru ca trecutul ne vorbeste iar “rezultatele” apar foarte rar, sa zicem saru’ mana si pentru acest loc 3. Pentru ca nu stiu daca in actuala componenta mai putem spera la ceva in viitor. Trebuie sa transferam calitate dar si mentalitate. Mentalitatea de a duce o competitie pana la final, chiar daca calculul hartiei nu iti ofera prea multe sanse. Iar din acest Final 3 trebuie sa invatam ca atunci cand vrei sa te asezi la masa cu bogatii, te “imbraci” intotdeauna frumos. “Tragi” pe tine ambitiile, seriozitatea si dorinta de a reusi mult mai mult. Cam asa ii sta bine unui caracter. Si nu trebuie sa dai senzatia ca te-ai asezat la masa dintr-o loterie. Pentru ca prezentandu-te in cea mai buna “haina”, ii respecti pe cei din jur si te respecti pe tine".

Ca si noi, ziaristii, suporterii nu sunt specialisti in acest sport. Vin cu inima deschisa la meciuri pentru a-si vedea echipa triumfand. De cele mai multe ori imping echipa spre victorie ca si cum fiecare ar marca cate un gol. In schimb, dezamagirea unui suporter nu o poate sterge nici macar o medalie.  

Comentarii

comentariu

About the Author

-