Published On: mie, Mai 21st, 2014

Membrii Special Friends Braila premiati la Flashmob Sport

Special friend braila- flashmobSambata, 17 mai, pe baza sportiva a Directiei Judetele pentru Sport si Tineret Braila a avut loc editia a II-a a actiunii sportive de masa: FlashMob Sport. La aceasta editie s-au inregistrat 51 de participanti care s-au bucurat de sprijinul si asistenta organizatorilor precum si al trainerilor special desemnati pentru aceasta.

Membrii, Asociatiei club sportiv pentru persoane cu handicap fizic, Special Friends Braila a participa la mai multe discipline sportive printre care aruncatul cu mingea de baschet la cos si darts. La ambele competitii, membrii Special friends Braila au urcat pe podium.

Astfel, la darts, locul I a fost ocupat de Florin Caramaliu iar la aruncatul mingiei de baschet la cos podiumul a fost ocupat in totalitate de membrii Special Friends. Pe locul 1 la baschet s-a clasat Adrian Leonte, locul 2 a fost ocupat de Maria Ion iar pe locul 3 s-a clsat Gheorghe Dragu. De asemenea si locul 4 la baschet a fost ocupat tot de un membru al asociatiei Special Friends si anume Daniel Macioc.

Asociatia club sportiv pentru persoane cu handicap fizic, Special Friends Braila se ocupa cu recuperarea prin sport a persoanelor cu handicap. Asociatia are pana in acest moment 25 de membri iar cei interesanti sa se alature grupului de la Special Friends sunt asteptati la sediul asociatiei din strada Pensionatului nr 2.

Comentarii

comentariu

About the Author

-