Published On: lun, Mai 26th, 2014

Locuri de munca in Germania! Brailenii trebuie sa merga in Brasov pentru a fi selectati!

muncitoriLocurile de munca sunt disponibile prin intermediul Retelei EURES pentru persoanele calificate in domeniul hotelier – gastronomic care doresc sa lucreze in Germania.

EURES Romania dispune de 69 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru care se va organiza selectie la Brasov in zilele de 27 si 28 august 2014.

Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn impreuna cu Marriott Hotel Frankfurt ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: bucatar, 18 posturi, ospatar sau personal servire clienti, 15 posturi, receptioner, 15 posturi, ajutor in industria gastronomiei de sistem – McDonald’s si Burger King, 15 posturi si manager restaurant sau personal serviciu organizare banchet, 6 posturi.

Pentru ocuparea locurilor de bucatar, ospatar si ajutor in industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana.

Pentru posturile de receptioner si manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicita persoane care au atat cunostinte foarte bune de limba germana, nivel C1 – C2, cat si cunostinte bune de limba engleza, nivel B2, precum si calificare si experienta in domeniu.

Angajarea se face pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an, cu posibilitate de prelungire, in functie de angajator, incepand cu luna septembrie 2014. Salariul oferit este de 1400 – 2200 euro brut pe luna, in functie de tarifele in domeniu si de zona in care se va desfasura activitatea.

Timpul de lucru este de 40 ore pe saptamana, se lucreaza in weekend si de sarbatorile legale. Cazarea poate fi asigurata de catre angajator gratuit sau contracost in valoare de 270 euro pe luna, iar intretinerea poate fi gratuita sau negociabila sau pe cont propriu.

Persoanele cu domiciliul in judetul Braila, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, strada Dorobanti nr. 603-605.

 

Comentarii

comentariu

About the Author