Published On: mar, Mai 20th, 2014

Locuintele pentru medici ar putea fi gata in 6 luni

ANLDaca nu vor exista contestatii ale proiectului, medicii adusi sa profeseze in Spitalul Judetean vor putea beneficia de noile locuinte din luna noiembrie a acestui an. Ansamblul este localizat pe soseaua Buzaului si este prevazut cu 24 de apartamente, din care 8 sunt garsoniere.

“Trebuie sa apreciem interesul pe care Guvernul Romaniei il arata judetului si municipiului Braila. Vom demeara un program de locuinte pentru medicii rezidenti, este vorba despre amplasamentul de pe strada Buzaului, el a fost preluat de catre Agentia Nationala pentru Locuinte si a fost bugetat de Guvernul Romaniei prin Ministerul Dezvoltarii Regionale, urmand ca la data de 1 iunie sa incepem lucrarile acolo. Ca termen, ne-am stabilit un termen ambitios am spune noi, undeva la 6 luni, sperand ca undeva la sfarsitul lunii noiembrie, Consiliul Judetean sa repartizeze aceste locuinte catre medicii rezidenti. Vreau sa spun ca este o prima etapa, ce va incadra 24 de unitati locative, din care 8 sunt cu o singura camera”, a declarat Dumitru Nancu, directorul Agentiei Nationale pentru Locuinte.

In etapa a doua, urmaza se sa construiasca inca un bloc de tip ANL, tot in Ansamblul Buzaului care va cuprinde alte 24 de apartamente. Aceasta etapa urmeaza sa fie pusa in practica la inceputul anului 2015.

Directorul ANL, Dumitru Nancu a vizitat si ansamblul de ANL-uri din cartierul Brailita, declarand ca este multumit de felul in care decurg lucrarile in aceasta zona.

Comentarii

comentariu

About the Author