Published On: vin, Mai 30th, 2014

Leana si Costel, dar si Garcea, din nou pe micile ecrane

Share This
Tags

leana si costelMugur Mihaiescu si Radu Pietreanu vor reedita cele mai amuzante momente din show-urile Vacanta Mare si vor readuce la viata personaje legendare precum cuplul savuros Leana si Costel sau eternul si fascinantul Garcea, politistul rutier incult si neprietenos.

Vineri, 30 mai, de la ora 16:00, in cadrul editiei speciale La Maruta, Catalin ii provoaca pe telespectatori sa-si aduca aminte de Vacanta Mare. In platoul emisiunii, vor veni actorii, membrii unuia dintre cele mai iubite grupuri umoristice din Romania.

Show-ul de vineri cu Vacanta Mare promite momente pline de amuzament si improvizatie, alaturi de care telespectatorii isi vor reaminti cu placere replici celebre si vor revedea imagini din cele mai bune spectacole ale grupului umoristic.

In timpul colaborarii cu PRO TV, grupul Vacanta Mare a realizat si doua filme de lung metraj, “Trei frati de belea” si “Garcea si Oltenii”, ultimul detinand recordul pentru cel mai vizionat film de dupa 90’.

Pe langa personajele Garcea, Leana si Costel, actorii Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu au mai interpretat si alte roluri celebre. Un exemplu sunt personajele Boier Moftea si Voda, care intruchipeaza imaginea ironica a domnitorului stefan cel Mare si a unuia dintre boierii sai, Moflea, sau Ungurul si Ardeleanul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-