Published On: mar, Mai 20th, 2014

Jucatoarele de la HC Dunarea trecute pe PFA. Stancu: “Au mai multa raspundere acum, iar noi putem sa reziliem contractele mai usor”

hc dunarea braila

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a precizat faptul ca toate jucatoarele de la HC Dunarea Braila au trecut pe PFA ( n.r. Persoane fizice autorizate).

"Va informez ca am trecut la PFA-uri, adica persoane fizice autorizate, am semnat toate contractele cu jucatoarele. E mai relaxant din punctul de vedere al banilor catre bugetul statului si creste un pic si raspunderea fiecaruia privind activitatea sportiva, fiind PFA. De asemenea, exista posibilitatea sa reziliem contractele mai usor", a declarat Stancu in cadrul sedintei CJ.

Consilierul PDL, Alfredo Pascale a ridicat problema modalitatii de sanctiune a echipei de handbal in cazul in care nu isi indeplineste sarcinile, lucruri care, dupa cum declarat consilierul, nu sunt trecute in contract.

" Problema este ca la dosar este prezentat un contract din care nu reiese nicio modalitate clara de a sanctiona echipa de handbal in cazul in care nu-si indeplineste sarcinile", a precizat consilierul.

"Exista regulamentul de organizare si functionare, pe care dumneavoastra probabil ca nu l-ati citit. Daca nu e la mapa, va rog sa-l consultati. Acolo sunt trecute toate sanctiunile ce se aplica jucatoarelor, inclusiv antrenorilor, pentru rezultate mai putin bune. Dar daca doriti sa nu mai continuam cu handbalul, eu sunt de acord sa ne retragem, nu este nicio problema", a precizat Stancu.

HC Dunarea Braila are asigurat in acest sezon cel putin medalia de bronz, echipa condusa de Alexandrina Soare urmand sa dispute miercuri, 21 mai, partida cu HCM Baia Mare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-