Published On: mie, Mai 21st, 2014

HC Dunarea a gresit nepermis de mult la un asemenea nivel. HCM Baia Mare-HC Dunarea 38-24(16-12)

hc dunarea hcmMiercuri, in sala Polivalenta “Lascar Pana” din Baia Mare, HC Dunarea Braila a intalnit HCM-ul din Maramures. Cu toate ca meciul se disputa intre doua echipe de pe podium, pe teren s-a aflat o singura grupare, HCM Baia Mare facand spectacol in fata suporterilor.

Jucatoarele conduse de Alexandrina Soare au inceput bine partida cu detinatoarea Cupei Romaniei, HCM Baia Mare, si cu toate ca a fost condusa la doua goluri, HC Dunarea a egalat in minutul 5, 2-2. Baimarencele s-au distantat din nou la doua goluri insa Dobre apara un 7 metri iar Moldovan readuce Braila in joc, 5-5 minutul 7. Partida a continuat cu jocul perfect al echipei conduse de Costica Buceschi care a marcat 3 goluri consecutiv in timp ce brailencele nu gaseau drumul spre poarta aparata de Smedescu. HCM Baia Mare a marit diferenta pe tabela iar in minutul 19 conduceau la 5 goluri, 11-6. Prima repriza a fost echilibrata in primele 7 minute dupa care HCM Baia Mare a defilat pe teren, la pauza tabela ratand 16-12.

In cea de-a doua repriza, HC Dunarea a gresit nepermis de mult la acest nivel iar HCM Baia Mare a marcat din orice pozitie.Apararea a fost punctul slab al brailencelor iar daca Elena Voicu nu avea 9 interventii salvatoare diferenta pe tabela era mult mai mare. Cea mai mare diferenta a fost de 17 goluri, 37-20.

Pe finalul meciului Alexandrina Soare a jucat cu rezervele. Dornice de afirmare, tinerele de la HC Dunarea au avut o evolutie buna, Dragut 3 goluri din 4 aruncari iar Adespii, Irimia si Esanu cate un gol. Fara Horjea intr-o zi buna, Ada Moldovan a fost nevoita sa conduca echipa spre poarta adversarelor, ea fiind marcatoarea a 9 goluri. Gabriela Perianu nu a fost nici ea intr-o forma buna, avand multe greseli in atac dar si in aparare. 

Dunarea Braila se pare ca se multumeste cu medalia de bronz, performanta mare pentru clubul brailean, insa jocul prestat atat in meciul cu Corona Brasov si HCM Baia Mare a fost unul sub orice asteptare, jucatoarele importante facand greseli mari atat in aparare cat si in atac.

In etapa viitoare HC Dunarea va sta, urmatoarea partida urmand sa aiba loc, miercuri, 28 mai la Brasov, acolo unde intalneste Corona. Duminica, 25 mai, are loc derby-ul pentru locul 1, HCM Baia Mare primind acasa vizita celor de la Corona Brasov.

Marcatoarea: Moldovan 9, Horjea 3, Perianu 4, Brot 1, Esanu 1, Farcau 1, Irimia 1, Adespii 1, Dragut 3.

Comentarii

comentariu

About the Author

-