Published On: vin, Mai 9th, 2014

GBS: “Principalul investitor in Braila este administratia!”

psdIn urma discutiilor avute cu ministrul delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, presedintele Consiliului Judetean Braila, Ghoerghe Bunea Stancu a declarat in cadrul conferintei de presa, faptul ca in municipiu si judet, administratia este cea care face cele mai multe investitii.

“La noi nu mai este nimic. Doar Promexul mai misca si a inceput sa miste mai bine. Trebuie sa recunoastem ca principalul investitor in Braila este administratia”, a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

Preseidntele si-a manifestat nemultumirea fata de activitatea Camerei de Comert din Braila, sustinand ca in alte tari aceasta institutie se ocupa de promovarea orasului respectiv, aducand investitori care sa revitalizeze economia.

“Din pacate la noi Camera de Comert nu isi face datoria, asa cum se intampla in celelalte tari. In Elvetia au camere specializate care atrag investitori”, a spus presedintele.

In Braila oamenii de afaceri nu au incredere in Camera de Comert, motiv pentru care, presedintele CJ a declarat ca acestia se feresc sa apeleze la serviciile institutiei.

“Oamenii de afaceri nu sunt interesati de Camera de Comert. E ca si cum ai cumpara un bilet la autobuz, dar nu mai vine autobuzul si mergi tot pe jos. Eu sunt foarte suparat si ma uitam si ieri la intalnirea care am avut-o, erau mai multi oameni de la Galati decat erau de la Braila. Ceea ce nu este normal. Eu nu cred ca mai suntem ca inainte de ’89 ca sa vina niste oameni sa-i informeze. Oricine se poate informa. Toate firmele trebuia sa aiba un om angajat care sa urmareasca site-urile ministerelor, atunci cand se deschid axele”, a adaugat Gheorghe Bunea Stancu.

Mai mult, seful CJ considera ca politizarea acestei institutii nu va face bine nimanui si i-a atras atentia in acest sens noului presedinte al Camerei, care s-a intalnit de curand cu membrii conducerii Partidului Miscarea Populara. 

Comentarii

comentariu

About the Author