Published On: sâm, mai 31st, 2014

GALERIE FOTO: Sarbatoare in Polivalenta. HC Dunarea Braila medaliata cu bronz

101Sambata, Dunarea Braila a disputat ultimul meci din acest sezon, in compania echipei campioana, HCM Baia Mare. Cu toate ca baimarencele au venit la Braila fara 8 jucatoare importante, campioanele le-au invis pe brailence.

Partida a inceput cu HCM intr-o mare forma, echipa condusa de Buceschi conducand pe tabela detasat, 4-1 minutul 5. Jucatoarele lui Soare si-a revenit, iar Brot si Farcau au readus Dunarea in joc, 8-8 minutul 16.

Baia Mare a preluat din nou conducerea si nu s-a mai lasat pana la fluierul final. La pauza, echipa lui Buceschi avea un vantaj de 6 goluri, 11-17, ca imediat dupa pauza sa se inregistreze cea mai mare diferenta de pe tabela, de 7 goluri, 11-18. In minutul 40 Dunarea Braila a avut o revenire spectaculoasa, marcand de 4 ori consecutiv, prin Horjea (2) si Gheorghe (2), iar in minutul 44 tabela arata 19-21. Campioanele s-au distantat din nou iar jucatoarele Alexandrinei Soare nu au mai avut forta sa revina, tabela aratand la final 26-30.

999Dupa meciul cu HCM Baia Mare, a urmat festivitatea de premiere. Jucatoarele au primit medaliile de bronz si cupa pentru locul III.

Dupa un an greu in care nimeni nu spera la castigarea medaliilor, Dunarea Braila a incheiat anul cum nu se poate mai bine, si dupa 5 ani, au ocupat din nou locul III pe podiumul Ligii Nationale de handbal feminin.Pentru HC Dunarea Braila urmeaza o vacanta de o luna.

Felicitari echipei: Andreea Adespii, Nicoleta Safta, raluca Irimia, Andreea Barbos, Ana-Maria Dragut, Alina Horjea, Lacramioara Stan, Adina Brot, Nicoleta Esanu, Gabriela Dobre, Elena Voicu, Ada Moldovan, Ramona Farcau, Gabriela Perianu si antrenorilor Alexandrina Soare si Alexandru Viorel. 

Mai multe imagini pe www.facebook.com/hcdunareabraila

Comentarii

comentariu

About the Author

-