Published On: lun, mai 19th, 2014

FlashMob Sport si-a desemnat castigatorii

flashSambata, 17 mai, pe baza sportiva a Directiei Judetele pentru Sport si Tineret Braila a avut loc editia a II-a a actiunii sportive de masa: FlashMob Sport. La aceasta editie s-au inregistrat 51 de participanti care s-au bucurat de sprijinul si asistenta organizatorilor precum si al trainerilor special desemnati pentru aceasta. In acest an trainerii au fost: – antrenor Ionel Iuga – fotbal,  Radu Gheorghe si Iuliana Ochirosii – baschet, Iulian Craciun – tai chi chuan, Cosmin Baciu, prof. Constantin Baciu – badminton.
Cele mai bune prestatii sportive au fost adjudecate (pe sectiuni) de:

flash mob baschet

Fotbal:
– Purice iulian; 
– Bajenaru Paul;
– Craciun Mihai;
 Baschet:
– Bogdan Petri;
– Obreja Andrei;
– Voiculet Florin;
 Badminton:
– Andrei Ivan;
– Tapu Ana-Maria;
– Grosu Elena;
 Tai chi chuan
– Nediu Ancuta;
– Pisau Mihaela;
– Haret Izabela;
“FlashMob Sport” a aparut in urma cu un an de zile sub forma unei manifestari sportive la care puteau participa brailenii indiferent de categorie sociala, profesie sau varsta. Ceea ce trebuie sa ii uneasca pe toti participantii este pasiunea pentru sport si constientizarea faptului ca SANATATEA NOASTRA ARE NEVOIE DE SPORT.

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>