Published On: mie, Mai 28th, 2014

Liderul PDL Braila, Florin Carligea, a preluat benzinariile AutoMat pentru 2 mil. de euro

Share This
Tags

florin_cirligea_pdlFirma Comision Trade, apartinand fostului subprefect Florin Carligea, actualmente presedinte al Organizatiei Municipale PDL Braila, a preluat reteaua de benzinarii AutoMat pentru mai mult de 2 milioane de euro, castigand licitatia in fata companiei SOCAR din Azerbaijan.

Bancpost a formulat o cerere de executare silita a firmei Bioromoil, detinatoarea benzinariilor, pentru o creanta de 2 milioane de euro si 2 milioane de lei, inclusiv dobanzi si penalitati.

Reteaua de 17 benzinarii fara personal de servire a fost dezvoltat de compania Bioromoil, intrata in insolventa in anul 2012, care anunta in urma cu cativa ani ca are in plan deschiderea a 100 de astfel de statii de alimentare in intreaga tara. Investitia realizata pana in acest moment depaseste cu cateva milioane de euro pretul obtinut la licitatie.

Firma detinuta de democrat-liberalul Florin Carligea are ca obiect de activitate comertul en-gros si en-detail cu carburanti pentru autovehicule. Carligea este de la inceputul acestui an patronul echipei locale de fotbal CF Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author