Published On: joi, Mai 29th, 2014

Fanfara militara si muzica simfonica pentru copiii braileni! VEZI AICI programul de 1 IUNIE!

1iunieManifestarile dedicate Zilei Internationale ale Copilului incep de vineri 29 mai. Intre orele 9.00 – 12.00 Gradina Publica va fi gazda a doua proiecte dedicate copiilor. Activitatile vor demara cu “Ziua lecturii in aer liber”, unde prichindeii de la gradinitele din municipiul si judetul Braila vor putea asculta povesti nemuritoare in aer liber. Pentru cei mai indrazneti dintre micuti, autoritatile vor organiza un atelier de pictura cu tema “Culorile copilariei”.

Vineri seara, Casa “Petre Stefanescu Goanga” va fi gazda lansarii cartii “Ratacind printre ganduri”.

Sambata 30 mai, incepand cu ora 18.00, pe Esplanada Dunarii va avea loc un concert aniversar sustinut de Muzica militara a Garnizoanei Braila si colaboratorii. Incepand cu ora 21.00 se va demara o retragere cu torte pe Calea Calarasilor de la monumentul slt. Ecaterina Teodoroiu, la intersectia cu strada Grivitei.

Duminica dimineata, intre orele 10.00 – 12.30, in Piata Independentei va avea loc o ceremonie militara dedicata implinirii a 155 de ani de la infiintarea armei Geniu.

Tot duminica se va deschide oficial Oraselul Copiilor, cu concursuri de desene pe asfalt, ghicitoori si dansuri. Manifestarile vor continua cu un spectacol de muzica si dans sustinut de trupe ale Palatului Copiilor. Incepand cu ora 14.00 se vor desemna castigatorii concursurilor organizate de municipalitate.

Seara de duminica promite sa fie animata in Oraselul Copiilor, atmosfera fiind intretinuta de Dan Music Band, presarata cu concursuri de dans si program liber de joaca.

Sfarsitul saptamanii ii va antrena si pe cei de la Gradina Zoologica, care au pregatit la randul lor o serie de surprize copiilor care vor veni in vizita la necuvantatoare. Manifestarile vor incepe la ora 10.00 cu concursuri de desene pe asfalt si “Ghiceste animalul”. La aceste activitati sunt invitati sa participe 120 de copii institutionalizati, iar atmosfera va fi intretinuta cu muzica si dans de Stelutele Dunarene.

Ziua Copilului, 1 iunie va fi plina de evenimente pe care municipalitatea le-a pregatit pentru copii. Incepand cu ora 9.00 pe Faleza Dunarii va avea loc „Ritmurile Copilariei” Festivalul Dansului si al Cantecului, Editia a-III- a. Intre 11.00 si 12.00 copiii se vor antrena in jocuri de tip streetball concursuri si antrenamente demonstrative. Seara se va finaliza pe Esplanada cu un spectacol muzical pus in scena de Scoala Populara de Arte si Meserii  „Vespasian Lungu” Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author