Published On: vin, mai 30th, 2014

EXCLUSIV: VEZI AICI cum arata medaliile pe care HC Dunarea le va primi. Sambata, sarbatoare mare in Polivalenta

medalieDupa 5 ani de zile, medalia de bronz se intoarce la Braila. HC Dunarea Braila a incheiat sezonul competitional 2013-2014 pe locul 3 in clasament.

Sambata, 31 mai, de la orele 14.30, HC Dunarea disputa ultimul meci din acest sezon, in compania campioanei, HCM Baia Mare. Dupa partida din ultima etapa va avea loc festivitatea de premiere, atunci cand jucatoarele si staff-ul tehnici vor primii medaliile de bronz din partea unui reprezentant al Federatiei Romane de Handbal.

medalie 1Infobraila va prezinta in exclusivitate imaginii cu medaliile pe care HC Dunarea Braila le va primi sambata.

In Sala Polivalenta din Braila se anunta un adevarat spectacol. Vin-o si tu sa le vezi pe fete la ultimul meci din acest sezon.

In ciuda evolutiilor slabe din ultima perioada, HC Dunarea Braila a reusit in acest an, cu un lot slabut, sa obtina o a doua mare performanta din istoria clubului. Sampanie, confetti dar si multa veselie vor fi in sambata in Polivalenta.

"U" in Europa, Valcea salvata, Ploiesti si Constanta la baraj 

Doar o etapa a mai ramas din sezonul 2013-2014 din Liga Nationala de handbal feminin, meciurile urmand sa aiba loc sambata, 31 mai.

In urma etapei de miercuri s-a stabilit in mare parte clasamentul final, stiindu-se echipele de pe podium, cele care merg in Cupele Europene dar si echipele care merg la baraj.

HCM Baia Mare, Corona Brasov si Dunarea Braila alcatuiesc podiumul Ligii Nationale in acest sezon. Daca Baia Mare si Corona Brasov au fost deja premiate, Dunarea Braila va si in mare sarbatoare sambata, dupa ultimul meci.

U jolidon Cluj"U" Jolidon Cluj este ultima echipa care si-a asigurat un loc de Cupa Europeana, dupa ce a invins acasa HCM Roman. Studentele au acumulat 9 puncte in a doua grupa din play-off si a incheiat sezonul pe locul 4. Cu doar un meci castigat pana acum, HCM Roman se claseaza pe locul 5. Romascanele au asigurat locul in Cupele  Europene dupa ce au jucat finala Cupei Romaniei. Pe locul 6, si afara din Europa sezonul urmator, se afla echipa condusa de selectionerul Gheorghe Tadici, HC Zalau. CSM Bucuresti a incheiat sezonul pe locul 7 in clasament fiind urmata de CSM Craiova si Cetate Deva.

Lupta cea mai stransa a fost in ultima grupa din play-off acolo unde HCM Ramnicu Valcea, Neptun Constanta si CSM Ploiesti s-au luptat pentru a scapa de baraj. Cu toate ca in sezonul regulat noua echipa din Valcea nu a obtinut nicio victorie in play-out fetele lui Gogarla s-au descurcat mult mai bine si s-au salvat de la intrarea la baraj. De partea cealalta, CSM Ploiesti si Neptun Constanta se duc la baraj. Jocul echipei din Ploiesti a avut mult de suferit dupa plecarea lui Musi iar Constanta nu a mai fost aceeasi fara Seiko si Tiron.

Meciurile din ultima etapa, sambata, 31 mai

HC Dunarea Braila – HCM Baia Mare 14:30

Arbitri:Georgescu/Moldoveanu-CT . Observator:Dobre Viorel

ASC Corona 2010 Brasov Sta 

HCM Roman – HC Zalau 11:00

Arbitri:Parvu/Stamatoiu-B . Observator:Banciu Const.

Univ. Jolidon Cluj Sta 

SCM Craiova – CSM Cetate Deva 17:00

Arbitri:Costin/Vicea-B . Observator:Nasturel Gh.

CSM Bucuresti Sta  

U Neptun Constanta – CSM Ploiesti 17:00

Arbitri:Nastase/Stancu-B/BZ Observator:Vicea Viorel Sporturilor

HCM Rm. Valcea Sta 

Neptun Constanta si CSM Ploiesti intra la baraj

Neptun COnstantaIn perioada 2-4 iunie, la Sibiu are loc turneul de baraj pentru completarea locurilor din Liga National. Participa echipele clasate pe locurile 11 si 12 din Liga Nationala – editia 2013-2014 – si echipele clasate pe locul 2 seriile Diviziei A, respectiv Neptun Constanta si CSM Ploiesti din Liga si HC Alba Sebes si handbal Municipal Buzau din Divizie. De asemenea au promovat direct in Liga Nationala echipele CSM Unirea Slobozia si Muresul Tg. Mures.

Daca o echipe clasata pe locul 2 nu poate participa, locul acesteia va fi luat de echipa clasata pe locul 3 in aceeasi serie. Daca nici aceasta nu participa, locul va fi luat de echipa clasata pe locul 4 in aceeasi serie. In cazul in care nici aceasta nu poate participa, turneul se va desfasura cu echipele inscrise. Au drept de joc sportivii acreditati pentru sezonul 2013-2014.

Cele patru echipe vor juca sistem turneu, fiecare cu fiecare, ordinea partidelor fiind stabilita prin tragere la sorti, care se va efectua la Sedinta tehnica (Sibiu, 02.06.’14 ora 11:00 Sala Sporturilor). Primele doua clasate vor promova in Liga Nationala.

Sportivii ale caror contracte isi incheie valabilitatea inaintea turneului, au drept de joc. Daca o echipa nu se inscrie in Liga Nationala, locul acesteia va fi atribuit echipei mai bine clasata la Turneul de baraj.

Comentarii

comentariu

About the Author

-