Published On: vin, Mai 30th, 2014

EXCLUSIV Variante la retragerea liberalilor din alianta cu PSD

Share This
Tags

Pavaloiu si DumitriuIminenta iesire a PNL de la guvernarea locala agita mediul politic. Inscrierea deputatului Marioara Nistor, liderul PP-DD Braila, in UNPR si negocierile pentru construirea unor noi majoritati in Consiliul Local si Consiliul Judetean par sa creioneze imaginea noii puteri politice locale. Majoritatea care va dicta in CLM si CJ va fi formata cu PP-DD, odata cu retragerea liberalilor.

In urma cu doua zile, Infobraila anunta, conform unor surse din mediul politic, faptul ca in urmatoarea perioada, viceprimarul Alexandru Danaila si vicepresedintele Consiliului Judetean, Ovidiu Nechita, ambii membri PNL, urmeaza sa isi dea demisia din aceste functii. 

PP-DD isi doreste, in schimbul sprijinului in CLM si CJ, functiile de viceprimar si vicepresedinte CJ, circuland zvonuri chiar si despre persoanele care urmeaza sa fie desemnate de catre partidul lui Dan Diaconescu. Consilierul local Cosmin Pavaloiu ar urma sa devina viceprimarul municipiului, iar consilierul judetean Emilian Dumitriu vicepresedinte al Consiliului Judetean, in momentul in care se oficializeaza intelegerea dintre Alianta PSD-UNPR-PC si PP-DD.

Pavaloiu sau Dumitriu urmeaza sa preia conducerea interimara a filialei, conform acelorasi surse.

Comentarii

comentariu

About the Author