Published On: mar, Mai 6th, 2014

EXCLUSIV Marex a intrat in INSOLVENTA

Share This
Tags

Marin Moraru MarexSocietatea Marex, detinuta de milionarul brailean Marin Moraru, a intrat in insolventa, la propria cerere. Administratorul judiciar al Marex este un consortiu format din Prime Insolv Practice SPRL si Sierra Quadrant Filiala Braila.

Afaceristul Marin Moraru este singurul brailean din TOP 300, realizat de Revista Capital in anul 2013, cu o avere estimata la 140-145 milioane de euro.

Grupul de firme MAREX, controlat de Moraru, ar fi inceput sa scartaie din toate incheieturile, scria in ianuarie 2014, portalul antitepari.ro. La sfarsitul anului trecut, "Marex" a intrat in evidenta Centralei Incidentelor de Plati (CIP), cu refuzuri la plata cu cecuri si bilete la ordin, in valoare totala de aproximativ 5 milioane de euro.

SC Marex SA, infiintata in 1994 si avand ca obiect de activitate "prelucrarea si conservarea carnii", a inregistrat, in septembrie 2013, 8 incidente la plata cu cecuri si 40 de incidente cu bilete la ordin. Pana la data de 6 ianuarie 2014, numarul incidentelor de plata a ajuns la 750, iar ca urmare, firma are interdictie bancara de a emite cecuri pana la data de 18 decembrie 2014.

Administratorul judiciar al Marex, Prime Insolv Practice SPRL, a fost numit, la inceputul acestui an, de catre Tribunalul Bucuresti administrator judiciar al firmei Fattoria Terrantica, specializata tot in prelucrarea carnii si detinuta de Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-