Published On: mar, Mai 20th, 2014

EXCLUSIV Burleanu: Suntem abia la prima discutie la Braila. Vom vedea daca se concretizeaza sau nu infiintarea unui centru regional de fotbal pentru copii si juniori

burleanu frfPresedintele Federatiei Romane de fotbal, Razvan Burleanu vine astazi la Braila. Acesta a primit invitatie din partea noii conduceri a CF Braila, urmand ca incepand cu orele 15.30 sa se intalneasca si cu autoritatile locale.

Presedintele FRF a confirmat pentru Infobraila faptul ca va avea astazi discutii atat cu autoritatile locale cat si cu cei din conducerea CF Braila. "Voi avea astazi o intalnirea cu autoritatile brailene si vom discuta despre infiintarea unui centru regional de fotbal pentru copiii si juniori. Momentan suntem la capitolul discutii. Sunt mai multe lucruri care trebuie sa se concretizeze pentru a face acest centru, plecand chiar de la infrastructura. Vom discuta pe acest subiect si vom vedea daca putem face ceva", a declarat Razvan Burleanu pentru Infobraila.

Conducerea CF Braila isi propune ca in parteneriat cu FRF si Primaria Braila sa infiinteze un centru regional de copii si juniori. Intalnirea va avea loc la Primaria Braila acolo unde vor fi prezenti cei din conducerea CF Braila, autoritatile locale, Razvan Burleanu presedintele FRF, Gabriel Badescu dar si Marcel Puscas responsabilul federatiei pentru centrele de juniori.

Din sezonul 2015-2016 Liga I cu 14 echipe si play-off si play-out

Astazi, Adunarea Generala a LPF a votat in unanimitate propunerea schimbarii sistemului competitional al Ligii I si anume aceea ca din sezonul 2015-2016 sa fie 14 echipe si sa se joace dupa sistemul play-off si play-out.

Presedintele FRF vede aceasta propunere ca fiind una bine venita, dat fiind faptul ca majoritatea cluburilor au fost de acord cu ea. "Avand in vedere faptul ca propunerea a fost votata de majoritatea cluburilor inseamna ca este cea mai buna. Atata timp cat ei au avut aceasta propunere si s-a si trecut inseamna ca aceasta masura este binevenita", a declarat pentru Infobraila, presedintele FRF, Razvan Burleanu.

Astfel din sezonul 2015-2016 Liga I va avea doar 14 echipe si se va juca dupa sistemul play-off si play-out insa mai intai de toate, propunerea urmeaza sa fie analizata de Comitetul Executiv al FRF.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-