Published On: mie, Mai 28th, 2014

Este insarcinata dar nu stie cine e tatal. Vezi aici despre ce braileanca este vorba

Share This
Tags

sexy brFlorina Mihaila, cunoscuta ca Sexy-Braileanca, a facut o dezvaluire socanta! “Sunt gravida. Nu sunt sigura cine e tatal copilului, dar sper ca va fi o fetita blonda, cu ochii albastri si foarte frumoasa, care sa imi calce pe urme in domeniul showbizului. Nu imi voi intrerupe, pentru moment, activitatea cu show-urile mele erotice, dar ma voi odihni mai mult de acum. Sunt nerabdatoare sa fiu mama”, a declarat Sexy-Braileanca pentru libertatea.

Sexy-Braileanca este insarcinata, dar, pentru moment, nu stie cine este tatal copilului ei. Insa e sigura ca va rezolva si aceasta problema, fiind decisa sa-i creeze odraslei sale conditiile ideale pentru a avea o copilarie fericita.

“Inca nu stiu cine este tatal copilului, dar voi afla cat de curand. Am avut doua nopti fierbinti in urma cu o luna si jumatate. Am avut chef sa fac dragoste si am vrut sa bat orice record in domeniu, asa ca am facut sex cu vreo 20 de barbati. Voiam sa vad daca as face fata unui maraton sexual si m-am convins ca as reusi fara nici un fel de probleme. Acum insa, chiar daca mi-as dori, nu mai pot sa ma inham la o asemenea isprava”, scrie libertatea.ro.

Fosta diva a filmelor porno romanesti este insa decisa sa afle cine este tatal bebelusului ei, pentru ca vrea sa-i ofere micutului o copilarie perfecta.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-