Published On: mar, Mai 13th, 2014

Draga braileanule, dezgustului, in orasul tau, ii mai poti da un nume. De data aceasta, nu de politician!

Share This
Tags

vizitiu2 copy"As intreba mai intai ce inseamna notiunea de interlop ca tot se vehiculeaza? Si cum se traduce aceasta notiune?". Intrebarile sefului Politiei Braila, acompaniate de un zambet frivol, ar trebui sa te puna pe ganduri, draga braileanule!

Ar trebui sa te faca sa scrasnesti din dinti la fel de brutal cum o faci atunci cand citesti despre faptele unor derbedei, deveniti prin vot carmuitorii destinului tau, al familiei tale. Ar trebui sa te contrarieze pana la sila. Ar trebui sa te gandesti ca dezgustului, in orasul tau, ii mai poti da un nume. De data aceasta, nu de politician!

Comisar-sef Mircea Relu Vizitiu. 

Draga braileanule, invata sa ii tragi de guler in agora, spre o judecata naprasnica, nu doar pe politicieni, ci si pe cei care conduc, intr-o totala incompatibilitate morala, institutii care, intr-o zi, iti pot decide soarta! Pune la zid nu doar "tiganca imputita", "fa, Doina" sau "iti dau doua picioare in gura", ci si comparatia interlopilor cu "lideri ai unor cetateni din cartiere".

Seful Politiei Braila te-a batjocorit prin cele spuse, draga braileanule, pe tine, cel pe care are datoria sa il apere de infractori! Seful Politiei Braila si-a dezonorat functia si a adus, prin declaratiile facute, la bufetul interlopilor intreaga institutie pe care o conduce. 

Dupa ce Ziarul Infobraila a publicat imaginile cu seful Politiei Braila gonind prin oras, la volanul masinii personale, dupa ce a petrecut ore in sir intr-un club, dar si conversatia in care acesta spunea sec: "Domnu', sunt beat!", ne-am trezit in mijlocul unui poligon. Un poligon nascut din comotia domnului Vizitiu, din nepriceperea sa. 

Noi, credem ca am facut ce trebuia pentru Braila si pentru cetatenii sai! Noi, credem ca eram de condamnat daca nu publicam aceste articole!

Noi, putem duce acest razboi, domnule Vizitiu! Putem duce acest razboi pentru ca dreptatea este de partea noastra, pentru ca brailenii care isi doresc schimbarea acestui oras sunt de partea noastra! Putem duce acest razboi pentru ca mai bine ne este frica decat rusine. 

Draga braileanule, EL conduce Politia Braila!

 

Comentarii

comentariu

About the Author