Published On: lun, Mai 5th, 2014

Doua cadavre au fost scoase din Buzau in aceasta dimineata! Barbatii sunt disparuti de 15 zile

COPII - SIUTGHIOLLucratorii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dunarea Braila” au fost sesizati asupra faptului ca in dreptul localitatii Ibrianu, din comuna Gemenele, sunt doua cadavre care plutesc in apele involburate. Ajunsi la fata locului, pompierii au reusit sa ii scoata pe cei doi barbati la suprafata si sa constate decesul.

Cei doi buzoieni au disparut, sambata, dupa ce barca in care se aflau impreuna cu alte trei persoane s-a rasturnat pe raul Buzau.

Accidentul s-a petrecut sambata,19 aprilie, , cand cinci barbati au incercat sa traverseze raul Buzau, in zona satului Mosesti, comuna Robeasca, pe o pluta improvizata, iar la un moment dat raul involburat dupa ploile abundente din ultimele zile le-a rasturnat barca. Cei cinci au fost prinsi in vartejul apei, trei dintre ei reusind sa se salveze. Un adolescent de 17 ani s-a salvat cu ajutorul unui bidon din plastic care l-a ajutat sa se mentina la suprafata. Apa l-a dus pe baiatul de 17 ani cinci kilometri in aval si abia acolo acesta a reusit sa iasa la mal.

Supravietuitorii au fost preluati de salvari si au primit ingrijiri medicale.

Doi barbati luati de ape, unul dintre ei fiind tatal adolescentului de 17 ani, nu au reusit sa se salveze, fiind dati disparuti.

Astazi, cei doi au fost gasiti in dreptul localitatii Ibrianu, din comuna Gemenele. Familiile lor au fost anuntate pentru identificare.

Comentarii

comentariu

About the Author