Published On: mie, Mai 14th, 2014

“Doggystyle” la TMF! Vezi aici despre ce spectacol este vorba!

doggystylePrima trupa profesionista de teatru independent din Galati aduce la Braila spectacolul “DOGGYSTYLE”, in data de 18 mai, in Sala Studio de la ora 19.00.

Prima productie a trupei Social Act Theatre, spectacolul “DOGGYSTYLE” este o satira avand ca sursa de inspiratie polemica dintre iubitorii de caini si cei care nu vor sa mai vada patrupedele pe strazile oraselor din Romania. Asistam la procesul intentat lui Grivei, maidanezul blocului C5, si, cu ajutorul unor personaje familiare, intre care presedintele de bloc sau tanti Viorica de la parter, descoperim ce se intampla cand romanul ia atitudine si care sunt mecanismele care-i dicteaza actiunile si existenta atunci cand e prins intr-un univers atat de vast precum cel al blocului C5. Soarta lui Grivei o hotaram impreuna la final.

Spectacolul “DOGGYSTYLE” este nu doar un produs nou in peisajul teatral, ci si un instrument de promovare a responsabilitatii sociale – una dintre preocuparile majore ale trupei Social Act Theatre. Prin intermediul acestui spectacol, incurajam publicul sa se implice in solutionarea unei probleme a comunitatii – cainii comunitari – facilitand adoptiile. Concret, la finalul fiecarei reprezentatii, dam spre adoptie un caine fara stapan dintre cei capturati de asociatia AJUTATI-L PE LABUS, partenerul nostru in acest proiect.

Fondata in anul 2013 de Radu Horghidan, Florin Toma, Elena Anghel si Rodica Miscalencu, SOCIAL ACT THEATRE este prima trupa profesionista de teatru independent din Galati. Afiliata la IETM – international network for contemporary performing arts cu statut de membru observator, trupa noastra are ca obiective prioritare abordarea, expunerea si solutionarea problemelor sociale prin mijloace artistice, propunandu-si sa contribuie la dezvoltarea mediului cultural si a teatrului independent si la promovarea responsabilitatii sociale.

Comentarii

comentariu

About the Author