Published On: mar, Mai 6th, 2014

Dirt-track in weekend pe Municipal

dirt-trackSambata si duminica, Stadionul Muncipal din Braila gazduieste etapele 3 si 4 din Campionatul National de dirt-track. Competitiile vor incepe sambata, de la orele 15.00, iar primii care vor concura vor fi juniorii. Duminica, competitia debuteaza dimineata, de la orele 10.00 avand loc etapa a IV-a din cadrul Campionatului National. La competitie participa atat juniori cat si seniori. Vor veni la Braila sportivi de la cluburile CSAT Bucuresti, Vointa Sibiu, dar si concurenti de peste hotare, din Ungaria si Bulgaria.

Clubul Sportiv Municipal va fi reprezentat la aceasta competitie de Alexandru Toma, multiplu campion, Gabriel Comanescu de triplu campion national la juniori dar si de Fanel Popa, campionul national en titre la seniori.

In luna aprilie, la Sibiu pe Stadionul Vointa a luat startul Campionatul National Individual Open al Romaniei la Dirt Track 2014. In grila primei etape din acest an au participat alaturi de sportivii romani si sportivi din Bulgaria, Ungaria, Germania si Suedia.

Seniorii au alergat intr-o formula clasica de 20 de manse, semifinala si finala. Locul unu a fost ocupat de ungurul Patrik Nagy de la ASC Vointa cu 17 puncte urmat pe locul doi de germanul Richard Gayer cu 13 puncte si pe locul trei Ronny Weis din Germania cu 13 puncte.

Juniorii au alergat intr-o formula de 12 manse, semifinala si finala. Castigatorul etapei de la Sibiu este Hristo Hristov din Bulgaria cu 10 puncte urmat de Julien Dimitrov din Bulgaria cu 8 puncte si romanul Moss Andrei ASC Vointa Sibiu cu 6 puncte.

Sursa foto: motospeed.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

-