Published On: Soare, Mai 4th, 2014

Dan Diaconescu la Braila: “Dupa europarlamentare mergem la Poarta Alba, la Becali, si-l vom elibera”

diaconescu2Vineri, 2 mai, Dan Diaconescu s-a aflat la Braila, in mijlocul a peste 200 de PP-DD-isti, dupa ce a fost, in campanie electorala, in judetul Tulcea.

Diaconescu le-a vorbit brailenilor dintr-un Mercedes decapotabil, parcat in mijlocul Strazii Republicii din centrul orasului. Multimea de membrii de partid, dar si curiosi, s-au adunat in jurul "DD-mobilului", ascultand discursul fostului realizator TV.

Fondatorul partidului le-a spus brailenilor ca daca PP-DD va obtine la Braila un scor mai mare decat PSD, "a doua zi se vor petrece foarte multe minuni".

Diaconescu a promis auditorului ca il va elibera pe Gigi Becali din inchisoare: "Chiar si fara sa avem o majoritate in Parlament, credeti-ma se vor produce urmatoarele: vom merge la Poarta Alba, la puscarie la Becali si-l vom elibera. Nimeni nu ne va sta in fata, toata lumea se va teme de primul partid al tarii".

"Odata eliberata celula lui Becali, il putem baga acolo, de exepmplu, pe Traian Basescu. Apoi, putem sa ne luam OTV-ul inapoi. Dupa cum stiti, OTV-ul a fost interzis pentru ca spunea adevarul. Daca vom deveni primul partid al tarii, vom putea lua OTV-ul inapoi, a declarat Dan Diaconescu.

O alta “minune” in care politicianul crede este redeschiderea postului de televiziune OTV. Acesta le-a marturisit brailenilor faptul ca televiziunea a fost inchisa datorita unor grupuri de interese care nu vroiau ca adevarul sa iasa la iveala: “Apoi, putem sa ne luam OTV-ul inapoi. Dupa cum stiti, OTV-ul a fost interzis pentru ca spunea adevarul. Daca vom deveni primul partid al tarii, vom putea lua OTV-ul inapoi”.

Diaconescu si presedintele PP-DD Simona Man, insotiti de deputatul PP-DD Braila Marioara Nistor, au vizitat mai multe localitati din judetul Braila, unde a promovat mesajul partidului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-