Published On: mie, Mai 28th, 2014

Corona vicecampioana Romaniei. Dunarea Braila locul III in LN. Sambata are loc festivitatea de premiere

hc dunarea brailaDunarea Braila a jucat miercuri ultimul meci in deplasare din acest sezon in compania celor de la Corona Brasov. 

Echipele au mers cap la cap pana in minutul 12 cand Brasovul s-a distantat la 3 goluri, 7-4. Dunarea Braila a revenit prin reusitele lui Moldovan si Horjea si egaleaza in minutul 15, 8-8.

Prima repriza a fost una stransa pe tabela iar Corona a intrat la vestiare cu un avantaj minim, 15-14.

In partea a doua a meciului, brasovencele au intrat mai hotarate pe teren insa elevele Alexandrinei Soare nu s-au lasat usor invinse.

Horjea si Moldovan au dus greul echipei in atac, insa apararea brailencelor le-a costat meciul. Corona se distanteaza la 3 goluri in minutul 40 si acolo se rupe jocul. Ramase in 4 la un moment dat pe teren, brailencele reusesc sa marcheze prin Horjea insa fara vreo sansa de revenire. Brasovencele au condus detasat pe final de meci si s-au impus cu 31-27. 

Corona Brasov devine astfel vicecampioana Romaniei in timp ce Dunarea Braila va fi premiata sambata cu medaliile de bronz.

Sambata, de la orele 14.30, in Sala Polivalenta din Braila, HC Dunarea disputa ultimul meci din acest sezon in compania echipei campioana, HCM Baia Mare. La finalul partidei va avea loc festivitatea de premiere, cand brailencele vor primii cupa si medaliile de bronz.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-