Published On: mie, Mai 21st, 2014

Copilul de 9 ani, disparut sambata de acasa, a fost gasit. Baiatul a fost incredintat tatalui, spre o mai atenta supraveghere

Share This
Tags

Dragota copil disparutMarti, 20 mai, in jurul orelor 20:30, politistii de la Biroul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat, pe strada C-tin Sandu Aldea, pe minorul de 9 ani, care, in ziua de 17 mai plecase de acasa si nu revenise.

Acesta a fost condus la sediul I.P.J. Braila, unde s-a stabilit ca, in perioada cat a lipsit de la domiciliu, a locuit, pe raza municipiului, intr-un fost bloc de locuinte, situat in Cartierul Calarasi IV, si nu a fost victima vreunei infractiuni. Baiatul a fost incredintat tatalui, spre o mai atenta supraveghere.

Reamintim ca, luni dimineata, la orele 08.30, un brailean, in varsta de 45 de ani, s-a prezentat la sediul IPJ Braila, sesizand disparitia fiului sau, Dragota Andrei Alexandru, de 9 ani. Conform spuselor barbatului, atunci cand a revenit la domiciliu, in data de 17 mai, la ora 20.00, nu l-a mai gasit pe micut.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-