Published On: joi, Mai 8th, 2014

Copil specializat in furt! La 16 ani a “rezolvat” 3 autoturisme!

furt-din-autoturismLa numai 16 ani, un tanar din Braila a reusit sa-i uimeasca pe politisti cu dexteritatea cu care poate sa dezmembreze componente ale autoturismelor. Din nefericire, tanarul fura oglinzile si capacele motiv pentru care a fost retinut de oamenii legii.

Judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale-Compartimentul Furturi din auto l-au identificat pe G.A. in varsta de 16 ani, din municipiul Braila, despre care existau indicii ca a comis mai multe furturi de componente exterioare de autoturisme, comise pe raza municipiului Braila.

Astfel, in perioada ianuarie-februarie 2014, singur, pe timp de noapte, ar fi sustras capacele ornament de la un autoturism si geamurile oglinzilor laterale de la alte doua autovehicule, parcate pe strazile Radu Negru, Comunarzi si bulevardul Dororantilor.

Politistii i-au intocmit minorului dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, dosar care a fost inaintat catre Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, care a confirmat continuarea de cercetari impotriva lui, in calitate de suspect.

Prejudiciul cauzat a fost de 1.000 de lei, fiind recuperat in proportie de 50%.

Comentarii

comentariu

About the Author