Published On: mie, Mai 7th, 2014

Cinci posturi in cadrul Agentiei Nationale de Transplant au fost deblocate!

transplantAgentia Nationala de Transplant va scoate la concurs cinci posturi dupa ce ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a aprobat deblocarea acestora.

“Stiu cat de importanta este activitatea pe care cei de la Agentia de Transplant o desfasoara. Din pacate, actele normative din anii 2009 – 2013 au blocat posturile si nu se puteau face angajari. Am gasit solutia deblocarii prin redistribuire, si voi cauta solutii si pentru alte domenii din sanatate unde exista o lipsa acuta de personal, pentru ca pacientii au dreptul la cele mai bune conditii de tratament si, in acest caz, de cele mai bune conditii de realizare a acestor operatii extrem de complicate”, a explicat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Pentru cele cinci posturi va fi organizat concurs conform prevederilor legale, alocarile bugetare necesare pentru acestea fiind deblocate prin redistribuire de la alte unitati finantate integral de la bugetul de stat.

In prezent, Agentia Nationala de Transplant este desemnata ca unitate de asistenta tehnica si management al Programului National de Transplant.

Agentia Nationala de Transplant coordoneaza intreaga activitate de transplant prin centrele regionale din Bucuresti, Cluj, Constanta, Targu Mures, Iasi si Timisoara.

 

Comentarii

comentariu

About the Author