Published On: lun, Mai 26th, 2014

CF Braila din nou pe loc retrogradabil

CF Braila netCF Braila a cazut din nou in zona retrogradabila dupa ce sambata a fost invinsa acasa de Dunarea Galati. Dupa ce prima repriza s-a desfasurat fara vreo faza importanta la ambele porti, brailenii au fost asaltati de atacul rivalilor din Galati in partea a doua a meciului.

In mintul 66, Sfrijan a incris cu un sut imparabil de la 16 metri ca doar 11 minute mai tarziu colegul sau Batfoi sa mareasca diferenta. Brailenii au fost spectatori la ambele goluri ultimul lasandu-l blocat pana si pe portarul Mitrea. Batfoi a marcat de la 16 metri, dupa ce a sutat puternic pe langa portarul brailean, mingea trecand la cativa centimetri de acesta. Abia in minutul 90 au reusit si brailenii sa spele rusinea si au marcat din lovitura de pedeapsa prin Ochia.

In urma acestui rezultat slab inregistrat chia in fata propriilor suporteri, brailenii cad pe loc retrogradabil si sunt obligati la victorie in meciul cu Buzau. CF Braila disputa partida cu Buzau, in deplasare, miercuri, 28 mai, de la orele 18.00. In momentul de fata, CF Braila ocupa locul 4 in play-out-ul ligii a II-a fiind la un punct in spatele celor de la Rapid Suceava.

Braila: Mitrea – Petean, Spiridon, L. Ivan, Frunza (cpt.), Ochia, R. Neagoe, M. Dima, G. Iordache, Cl. Ionescu, Ad. Campeanu

Rezerve: Leu – Olenic, Cr. Vlad, Ignat, D. Cazan, Spataru, Ndigwe

Antrenor: Alin Panzaru

Dunarea: C. Costea – L. Radu, Bg. Panait, I. Manea, D. Cucu, V. Ion, St. Cucu, Sfrijan, Gohoreanu, Batfoi, C. Neagu

Rezerve: Bg. Miron – Somodean, Asanache, S. Dragan, Morosanu, Vraciu, Cenk

Antrenor: Damian Bancila

Miercuri, 28 Mai

FC Farul Constanta – Rapid CFR Suceava 18:00

Gloria Buzau – CF Braila 18:00

Dunarea Galati – Unirea Tarlungeni 18:00

Clasament play-out

1. Unirea Tarlungeni 30

2. Gloria Buzau 28

3. Rapid CFR Suceava 26

4. CF Braila 25

5. Dunarea Galati 20

6. Farul Constanta 10

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-