Published On: Soare, Mai 25th, 2014

Caz INCREDIBIL in Braila: Un votant a fost dat afara din sectie, pe motiv ca PRFECTURA ii interzice sa voteze!

votantSandu Cotiga, un cetatean cu care Braila s-ar putea mandri, avand un palmares impresionant in fotbalul local, nu a putut sa-si exercite azi dreptul de a vota in cadrul alegerilor europarlamentare.

Cotiga a povestit reporterilor Infobraila cum a intrat in sectia de vot, in speranta ca va putea sa puna stampila pe buletin. Cand a dat insa buletinul i s-a spus ca nu poate sa-si exercite acest drept. Braileanul a fost trimis la Prefectura Braila, presedintele sectiei de votare precizand ca interdictia a venit din partea acestei institutii.

‘‘Am fost la Liceul Panait Cerna, la Sectia 70 ca sa votez. Acolo mi-a scos lista de votare in care spune ca am interdictie din partea Prefecturii din mai multe motive, nu unul special. I-am rugat sa-mi spuna un motiv. Nu au avut ce sa-mi spuna. Mi-au zis sa merg la Prefectura, sa fac cum consider. Cand am iesit din sectie m-am gasit cu doamna Draghincescu si i-am povestit care era situatia. Am mers impreuna cu dumneaei si i-au spus acelasi lucru: interdictie din partea Prefecturii ”, a declarat barbatul in varsta de 61 de ani.

Ajuns la Prefectura judetului Btaila, Cotiga nu a primit un raspuns clar in ceea ce priveste situatia lui pe listele de vot. Acesta a fost pus sa astepte aproximativ o ora pe holul institutiei, timp in care barbatul si-a pierdut rabdarea si a plecat acasa, urmand sa fie contactat telefonic de autoritati.

Comentarii

comentariu

About the Author