Published On: mar, Mai 6th, 2014

Campionatul National de box are loc saptamana viitoare la Braila

Box-carantineiSaptamana viitoare, marti 13 mai, de la orele 16.00 in Sala Carantina incep intrecerile din cadrul Campionatului National de box pentru tineret.

La aceasta competitie participa peste 100 de pugilisti de la toate cluburile afliliate Federatiei Romane de Box. Braila va fi reprezentata de 7 pugilisti: Florin Pita – 49 kg, Robert Jitaru – 56kg, Vlad Sava – 64 kg, Alecandru Giurgea – 65 kg, Andrei Milea – 60 kg, Andrei Ghionea – 75 kg si Daniel Moisescu – 81 kg. La competitie se vor regasi si pugilisti de la cele doua centre Olimpice Nationale.

Competitia are loc in perioada 12 – 18 mai, luni avand loc prezentarea sportivilor, iar de marti 13 mai se da startul la lupta pentru medalii.

La eveniment vor fi prezenti si invitati de marca, printre care Leonard Doroftei, presedintele Federatiei Romane de Box, Vasile Citea, vicepresedintele Federatiei Romane de Box si presedintele Asociatiei Arbitrilor de Box din Romania, Francis Vastag, de asemenea vicepresedinte al Federatiei Romane de Box si alti membri ai Biroului Federal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-