Published On: mar, Mai 13th, 2014

Campanie linistita in Braila: Primarul spera la un 40%, procent la urne!

simiChiar daca furtuna de ieri a reusit sa rupa cateva bannere electorale in municipiul Braila, campania se desfasoara fara probleme pana la momentul actual. Edilul a marturisit ca nu a inchiriat stalpii care apartin primariei, insa Braicar si Electrica au avut permisiunea de a exploata financiar campania electorala pentru alegerile europarlamentare.

“Nu au fost niste lucruri deosebite, campania electorala se desfasoara in liniste. Nici panotajul nu este unul extrem de agresiv. Eu cred ca ne-am si asezat putin din punct de vedere tehnic, ca procedura, inchiriem stalpii de la Braicar sau de la Electrica. Primaria nu a dat accept, ca sa nu avem vorbe”, a explicat primarul municipiului Braila.

In ceea ce priveste prezenta la urne, Simionescu continua sa fie optimist, mizand pe electoratul activ al partidelor politice.

“Eu sunt extrem de optimist si spun ca va fi 37-40%. Lumea estimeaza ca ne ducem la 30%, dar eu raman optimist. Exista niste grupuri formate din asa-numitul electorat activ, care la noi, la PSD, inseamna 30%, mai este electoratul activ al PDL de 10-15% si al PNL-ului tot in zona asta. Una peste alta, cand facem acest calculul, ar trebui ca acesti oameni sa se duca la vot. Pe asta incerc sa mizez eu”, a declarat Simionescu.

Si de la centru presiunile sunt mari in ceea ce priveste organizatia locala a PSD. Prezent la Braila, vicepremierul Liviu Dragnea a precizat ca Braila este unul din judetele pe care se mizeaza mult la urne.

“Braila nu este din judetele care isi propune sa sara putin peste media partidului. Braila este pentru PSD unul dintre judetele care are un potential electoral foarte mare. Braila nu poate sa fie departe de Teleorman, nu e un judet a carui scor sa inceapa cu 4”, a spus Liviu Dragnea, in prezenta liderilor locali ai PSD, Gheorghe Bunea Stancu si Aurel Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author