Published On: lun, Mai 5th, 2014

Brailenii de la G-Buzz au ajuns in finala de la “Romania Danseaza”

g-buzzDansul popular brailean s-a impus in cea de-a doua semifinala ”Romania Danseaza”. Trupa G-Buzz a castigat duelul cu fetele de la The Kittens.

Anna si Eugen, G-Buzz si Marcel Contulescu au fost alesi de juriu sa mearga direct in finala, in urma duelurilor pe care le-au castigat in cea de-a doua semifinala ”Romania Danseaza”.

Monica Petrica a fost cucerita de dansul celor de la G-Buzz. Dupa cele doua lectii de balet pe care li le-a dat, jurata i-a ales sa mearga in marea finala.

Brailenii de la G-Buzz au castigat detasat confruntarea. ”Cred ca este cel mai fumos moment al serii”, a concluzionat Connect-R.

Tinerii care reprezinta Braila sunt antrenati de George Catalin, un tanar pasionat de dans si care incearca de cativa ani buni sa fie remarcat la nivel international. Cu multe diplome si trofee, trupa a castigat anul trecut Mega Show-ul "Nymphea Dance" de la Oradea.

Cei 10 tineri sunt: Dany, Edi, Alex, Robert, Johnny, Bibi, Stefi, Andreea, Gabitza si Trilu. Marea finala are loc pe 18 mai.

Comentarii

comentariu

About the Author

-