Published On: mie, Mai 28th, 2014

Braila organizeaza, in premiera, o competitie de badminton. Sport Plus Braila a legitimat primii sportivi

CS Sport Plus Braila a legitimat primii sportivi la sectia de badminton. La U9 a fost legitimata sportiva Anda Stefania Baciu, la U13 au fost legitimati sportivii Tudor Oprea si Cosmin Oprescu iar la U17, Eliasib Vlasceanu. Cu toate ca are doar 15 ani, Eliasib Vlasceanu a fost singurul sportiv brailean care a participat la ONSS-ul de badminton care a avut loc la Oradea. Tanara s-a clasat pe locul 14 in fata multor sportivi mult mai experimentati.

Tudor Oprea, Oprescu Cosmin si Baciu Anda Stefania vor debuta in intrecerile nationale la sfarsitul acestei saptamani la "Cupa tinerelor sperante" de la Onesti.

Start la editia a II-a "Shuttle Time" Badmintonul in scoli

shuttle timeDe curand au descoperit badmintonul 25 de micuti, de la clasele I si a II-a, de la scolile Ion Creanga, Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu, Nedelcu Chercea si Mihu Dragomir. "Am remarcat cativa copii cu calitati deosebite. Speram sa-i vedem in sala, pe viitor", a declarat profesorul, Costi Baciu

In aceasta saptamana Shuttle Time va intra la clasele a III-a si a IV-a urmand ca saptamana viitoare sa intre la elevii de la clasele V-VII.

Braila organizeaza, in premiera, o competitie de badminton

cupa sport plus brailaIn periaoda 6-8 iunie, in sala Liceului cu Program Sportiv din Braila va avea loc prima competitie de badminton, sub denumirea Cupa "Sport Plus" Braila. Competitia este organizata cu sprijinul Primariei Municipiului Braila, Federatiei Romane de badminton, Directiei Judetene pentru Sport si Tineret si a clubului Sport Plus Braila. La intrecere vor participa sportivi de la cele mai importante cluburi din tara.

Competitia este dedicata sportivilor care se incadreaza la categoriile de varsta U9 si U17. Braila va fi reprezentata la aceasta competitie de Anda Stefania Baciu si Eliasib Vlasceanu.

Concurentii vor fi premiati de Sport Plus Braila si DJTS Braila, duminica 8 iunie.

Acesta este un prim test pentru sportivii braileni care in urma acestei competitii vor vedea cu se pozitioneaza in ierarhia nationala iar de la anul pot intra sa se bata pentru puncte in clasament.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-