Published On: joi, Mai 8th, 2014

Braila, orasul fara panouri cu “USL traieste”! PSD: “Nu le punem, le-am modificat. Si pentru cand vine Ponta nu va fi USL traieste!”

Share This
Tags

simiPe raza judetului Braila nu se afla niciun banner sau afis electoral al Aliantei PSD-UNPR-PC, in care apar sloganurile "USL traieste" sau "Continuam USL". Desi au fost trimise de la centru, materialele electorale nu vor fi puse pe panourile din oras, decizia apartinand organizatiei judetene PSD Braila.

Primarul Brailei, Aurel Simionescu, totodata prim-vicepresedintele filialei locale a PSD, a precizat ca materialele electorale primite de la centru au fost modificate, astfel in loc de "Continuam USL" a fost scris "Continuam impreuna" : "Ne-au trimis de la centru si nu le punem. Nu le pun, nu le-am facut noi, tot ce avem e de la national".

Simionescu a declarat ca din momentul in care s-a rupt USL-ul, Alianta PSD-UNPR-PC trebuie "sa mearga separat" de fostul aliat, PNL.

"Am avut ieri o intalnire cu activul nostru. Noi am fost adeptii sa mergem cu USL-ul, organizatia de Braila, si am comunicat lucrul acesta la nivel national. Ne-am spus parerea. In momentul in care s-a luat hotararea ca fiecare merge pe drumul lui, mergand pe ideea ca nu ne injuram unii pe altii, atunci mergem separat. La Braila nu se gasesc afise de acel tip, cu "USL traieste" si mai e unu "Continuam USL" ", a spus edilul social-democrat al municipiului Braila.

Sambata, 10 mai, cand premierul Victor Ponta vine in vizita la Braila, pe Sala Polivalenta trebuia pus un afis primit de la centru, cu sloganul "Continuam USL", insa primarul a mentionat ca si acesta a fost modificat cu sintagma "Continuam impreuna".

Purtatorul de cuvant al PSD, europarlamentarul Catalin Ivan, a declarat pentru Infobraila ca "fiecare organizatiei isi stabileste strategia, raspunzand de rezultatele obtinute la alegeri".

"Noi le-am trimis, insa sunt editabile. Trebuie pastrat cat mai mult conceptul. Nu e o problema atat de mare. Nu "USL traieste" este sloganul principal al campaniei noastre, ci "Mandri ca suntem romani". Nu cunosc alt judet care sa fi procedat in acest fel", a mai adaugat Ivan.

Si vicepremierul Liviu Dragnea a spus ca PSD poate folosi sintagma "USL traieste", , BEJ Dolj respingand contestatia formulata de PNL privind folosirea acestui mesaj.

In municipiul Braila au fost amplasate panouri electorale ale Aliantei PSD-UNPR-PC cu sloganul "Mandri ca suntem romani".

Comentarii

comentariu

About the Author