Published On: mie, Mai 14th, 2014

Botea: “Braila este un oras de asistati, cu frica de pe urma comunismului”

botea pmpIn cadrul conferintei de presa, presedintele Partidului Miscarea Populara, Viorel Botea a atras atentia asupra faptului ca in Braila, majoritatea populatiei este formata din asistati social. Botea considera ca astfel oamenii sunt mult mai usor de controlat in ceea ce priveste atat prezenta la urne cat si votul pe care in acorda.

“Nu neaparat ca se lasa manipulati, brailenii sunt obligati prin aceasta politica sa devina asistati, pentru ca, in momentul in care nu li se ofera un loc de munca, normal ca ei ajung someri, ajung oameni care nu au un salariu, nu au un venit de pe urma caruia sa traiasca si ajung sa traiasca de pe urma ajutoarelor sociale”, a spus Viorel Botea.

Presedintele PMP Braila considera ca aceste cazuri sunt cel mai des intalnite in judet, acolo unde populatia este mica, iar votul poate fi controlat mult mai usor.

“In mediul rural daca nu voteaza cum li se cere este clar, pentru ca ei acolo depind doar de primar. Este vorba de rezultatul final al votului, dupa cum stim in judetul braila este in mare majoritate al PSD-ului”, a adaugat Botea.

Seful PMP a atras atentia asupra faptului ca daca ar exista locuri de munca, salarii satisfacatoare si o economie care sa ofere vaste posibilitati pe plan local, oamenii ar avea viziune si ar putea sa aleaga dupa propria vointa, fara a fi constransi de situatia financiara.

“Am mai spus o chestiune si o repet, oamenilor deja le este frica. Cunosc acest sentiment de frica, de pe vremea comunismului si vreau sa va spun cu mare durere ca acest sentiment de frica s-a instalat in momentul de fata in populatie. Pentru ca ma gandesc asa: nu am salariu, nu am venituri, e macar am acest ajutor social si datorita lui traiesc”, a declarat presedintele PMP Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author