Published On: lun, Mai 5th, 2014

Avem arbitru brailean in Liga Nationala. Debut pentru Rodica Arbunea pe prima scena a handbalului romanesc

arbunea marina-Dupa multa munca, dar si dupa sustinerea examenului pentru formarea lotului national, arbitrul Rodica Arbunea a facut pasul catre prima scena a handbalului romanesc. De astazi, Braila se poate mandri cu un arbitru in Liga Nationala.

Rodica Arbunea, fosta componenta a echipei Dunarea Braila, actualmente arbitru de handbal in meciurile de Divizie, alaturi de colega sa din Ploiesti, Marina Agliceriu, debuteaza vineri in Liga Nationala.

Saptamana aceasta, in meciurile de play-off cele doua vor debuta in Liga Nationala, urmand sa arbitreze partida dintre Corona Brasov si "U" Jolidon Cluj, care are loc vineri, 9 mai de la orele 18.00.

Federatia Romana de Handbal, prin presedintele Comisiei Centrale de Arbitri, Alin Carligeanu, a mai promovat in acest an mai multe cupluri de arbitri printre care se numara Constnatin/Iacob, Dobre/Potarniche, Gal/Savu, Brebu/Ciobea sau Parvu/Stamatoiu.

Rodica Arbunea s-a nascut la 23 iunie 1985, la Braila. Aceasta s-a apucat de arbitraj inca din anul 2000, insa era prea mica si nu putea da examenul. Este arbitru oficial din 2002, si a practicat atat handbalul, la HC Dunarea Braila cat si arbitrajul, in paralel pana in 2006. De atunci a ales doar drumul arbitrajului si din 2011 face cuplu alaturi de Mariana Agliceriu, fiind delegate la meciurile din Divizia A si Juniori.

ASC Corona 2010 Brasov – Univ. Jolidon Cluj - Arbitri:Agliceriu/Arbunea-PH/BR  

Comentarii

comentariu

About the Author

-