Published On: Soare, Mai 25th, 2014

Au realizat eventul! HCM Baia Mare noua campioana a Romaniei

HCM Baia Marea SupercupaRomania are o noua campioana, pentru prima data dupa 7 ani. Baia Mare castiga primul titlu din istoria clubului dupa un sezon dominat categoric in care nu a suferit decat o infrangere.

Dupa ce a castigat doua trofee ale Cupei Romaniei, HCM Baia Mare a castigat astazi si prima cupa de campioana a Romaniei.

Duminica, elevele lui Costica Buceschi au devenit in premiera campioane dupa ce s-au impus in fata Coronei Brasov, 38-33. Cu toate ca mai au un meci de disputat, in deplasare la Braila, HCM Baia Mare si-a asigurat matematic titlul de campioana.

Cu o singura infrangere pe intreaga durata a campionatului, echipa din Baia Mare s-a impus categoric in acest sezon.

Dupa meciul cu Corona Brasov, jucatoarele, antrenorii dar si staful tehnic au primit medaliile de campioane din partea Narcisei Lecusanu dar si marea cupa.

In fata unui public minunat, jucatoarele de la HCM Baia Mare au facut hora bucuriei si s-au bucurat alaturi de suporteri, deschizand sampaniile si tipand "campionii, campionii".

HCM Baia Mare a reusit eventul in acest an, acesta fiind si primul din istoria clubului, urmand ca in sezonul viitor sa evolueze in premiera in grupele Ligii Campionilor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-