Published On: joi, Mai 22nd, 2014

ATENTIE braileni: GARAJELE din municipiu vor fi ridicate!

garajDaca fostii primari ai Brailei, de dupa ‘89 au fost mai ingaduitori cu cetatenii care solicitau autorizatie pentru construirea garajelor, Aurel Simionescu spune ca el a fost cel care a stopat acest trend in cartierele din municipiu. Primarul ar vrea ca aceste constructii sa dispara de tot, insa momentan nu stie exact ce ar trebui sa faca cu ele, sau unde sa le depoziteze.

S-au dat tot felul de avize. Eu nu am dat niciunul de cand sunt primar, pentru garaje. Garajul ca si constructie, pus printre blocuri. Eu nu le-am mai dat si s-a inchis subiectul. Am zis nu si gata, dar ele exista. Iar acum, cei carora nu le-am dat avize vor sa le desfiintam pe cele care exista deja. Bun si daca le desfiintam unde se duc acele garaje. Constructia aceea din beton trebuie dusa undeva. Cele care incurca circulatia, retelele de apa, acolo este alta treaba, pentru ca sunt cateva, dar ca sa le luam pe toate, unde sa le ducem?”, a marturisit primarul Brailei.

Sunt si foarte multi braileni care au solicitat autorizatie pentru garaj, insa folosesc aceste spatii pe post de depozite de materiale sau alimente. Altii insa le-au construit in asa fel, incat incurca atat circulatia rutiera cat si retelele de apa si canalizare.

Incet, incet, in timp ele vor trebui sa dispara. Dar, ca sa luam acum 2000 de garaje, sau cate or fi si sa le aruncam pe camp, nu este o solutie. Ele toate au autorizatie. Au primit-o in anii 2004, 2006, 2007, dar este provizorie. Daca avem o lucrare de facut in zona, ele se ridica”, a declarat Simionescu.

Primarul spera ca in cativa ani Braila sa scape cu totul de aceste garaje incomode si care dau un aspect urat orasului nostru.

Comentarii

comentariu

About the Author