Published On: lun, Mai 26th, 2014

Ajutoare umanitare catre Serbia si Bosnia Hertegovina. Braila se implica!

Share This
Tags

hartaInstitutia Prefectului judetul Braila, informeaza persoanele care doresc sa initieze actiuni de transport de ajutoare umanitare, asupra faptului ca, in cazul in care nu aveti destinatii precise pentru a transmite aceste ajutoare, se poate obtine sprijin de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Totodata, departamentul, pentru o coordonare cat mai buna a eforturilor dumneavoastra, adreseaza rugamintea de a se transmite urmatoarele informatii: natura ajutoarelor, cantitatile, numarul de inmatriculare ale masinilor si data la care urmeaza sa se efectueze transportul acestora, precum si datele de identitate ale persoanelor care vor insoti transporturile respective.

Informatiile mentionate mai sus vor fi transmise de catre departamentul in cauza, misiunilor diplomatice ale Romaniei din Serbia respectiv Bosnia Hertegovina, urmand ca ulterior, sa se comunice locatiile unde aceste ajutoare sunt deosebit de necesare.

Este de evitat trimiterea ca ajutoare umanitare a obiectelor de imbracaminte si incaltaminte vechi sau deteriorate, precum si a produselor perisabile.

Comentarii

comentariu

About the Author