Published On: vin, Mai 16th, 2014

Ai locuinta asigurata la Omniasig? Vezi aici cum poti verifica valabilitatea politei

Omniasig Braila

Proprietarii care detin o polita de asigurare obligatorie a locuintelor (PAD), emisa prin Omniasig, pot verifica electronic valabilitatea acesteia pe pagina web a Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID), a anuntat asiguratorul.

Pentru a verifica valabilitatea politelor PAD emise prin Omniasig, asiguratii trebuie sa introduca seria si numarul politei, codul numeric personal (CNO) si numarul de identificare al asiguratului.

"Mentionam ca Omniasig a inceput sa emita polite PAD din 29 august 2013 si, pana la 15 aprilie 2014, aceasta societate a emis 66.896 asigurari obligatorii de locuinta, din care polite PAD de tip A (prima obligatorie de 20 euro) – 64.197 si polite PAD de tip B (prima obligatorie de 10 euro) – 2.620", se arata intr-un comunicat al PAID.

In august 2013, Omniasig a incheiat un protocol cu PAID pentru distribuirea politei de asigurare obligatorie a locuintei (PAD), ca urmare a modificarii legislatiei privind asigurare obligatorie a locuintelor din 17 iulie 2013.

Reamintim ca ofiteri de politie judiciara si procurori de la Parchetul General au efectuat, miercuri, 14 mai, perchezitii la sucursalele Omniasig din Bucuresti si din tara, in total in 49 de locatii. Printre sucursalele vizate s-a afla si cea din municipiul Braila, au declarat surse judiciare pentru Infobraila.

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au efectuat cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea de catre mai multe persoane a unor infractiuni de abuz in serviciu si fals intelectual, pentru care a fost inceputa urmarirea penala.

Perchezitiile au avut loc cu suportul tehnic si informativ al Serviciului Roman de Informatii, fiind angrenati, de asemenea, si aproximativ 100 de politisti din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane- Directia de Investigare a Fraudelor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-