Published On: Soare, Mai 4th, 2014

34 de braileni au ramas fara permis in vacanta de 1 Mai

politie_etilotestIn minivacanta de 1 Mai, echipajele de politie actioneaza zilnic, pe tronsoanele de drumuri nationale si europene, pentru combaterea excesului de viteza, prevenirea ambuteiajelor rutiere, fluidizarea si controlul circulatiei.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, pe arterele de circulatie din municipiu si judet, pe fondul nerespectarii vitezei regulamentare de deplasare sau a consumului de bauturi alcoolice, 30 de politisti de la Serviciul si Biroul Rutier actioneaza zilnic, folosind 8 aparate radar din dotare.

In ziua de 1 mai 2014, intre orele 6.00- 24.00, Serviciul Rutier Braila a organizat si executat o actiune preventiva, in colaborare cu lucratorii politiilor orasenesti Insuratei, Ianca, Faurei, precum si cu Sectiile de politie 1,3 si 5, pe raza de competenta a judetului Braila, pe drumurile nationale si pe drumul european.

Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, politistii au constatat 246 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 85.505 lei, 162 pentru depasirea vitezei legale de deplasare, 15 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, 8 pentru depasire neregulamentara, 4 pentru constatarea unor defectiuni tehnice la autovehicule.

De asemenea, politistii au retinut in vederea suspendarii 34 permise de conducere, 11 pentru depasirea vitezei legale de deplasare,  8 pentru depasire neregulamentara si 15 pentru consum de alcool si au retras 4 certificate de inmatriculare.

Aceste activitati preventive sunt continuate si in zilele de 3 si 4 mai.

Comentarii

comentariu

About the Author