Published On: joi, Mai 8th, 2014

151 de ani de activitate! Miscarea Internationala de Cruce Rosie si Semiluna Rosie, la ceas aniversar!

Crucea-Rosie-8-MaiAstazi 8 mai 2014, Miscarea Internationala de Cruce Rosie si Semiluna Rosie aniverseaza 151 de ani de activitate. In fiecare an, data de 8 mai marcheaza sarbatorirea celor 13 milioane de voluntari din intreaga lume care isi aduc contributia pentru binele umanitatii. Ei sunt oamenii care se dedica pentru a ajuta persoanele vulnerabile din comunitatile in care traiesc.

In ciuda numarului tot mai mare de provocari precum dezastrele naturale, violenta, conflictele armate, schimbarile climatice sau foamea, acesti voluntari din intreaga lume demonstreaza ca le pasa si contribuie astfel la indeplinirea obiectivelor Miscarea Internationala de Cruce Rosie si Semiluna Rosie.

“Crucea Rosie Romana face parte din cea mai prestigioasa si mai veche organizatie umanitara la nivel mondial — Federatia Internationala de Cruce Rosie si Semiluna Rosie. Suntem mandri ca astazi, in Romania, prin cei 6000 de voluntari, Crucea Rosie este implicata in proiecte la nivel national, precum : acordarea de suport celor nevoiasi, interventia la dezastre, acordarea de prim ajutor sau donare de sange. Prin activitatile sale, Crucea Rosie Romana a facut de nenumarate ori dovada faptului ca isi merita prestigiul, la nivel national si international. Le multumesc tuturor celor care doneaza o parte din timpul, energia sau profitul lor catre Crucea Rosie si ii indemn pe toti ceilalti sa adere la acest spirit filantropic, sa fie generosi, sa fie Crucea Rosie”, a declarat Mihaela Geoana, Presedintele Crucii Rosii Romane.

Tot astazi, Crucea Rosie Romana lanseaza un spot video pentru a sustine campania de redirectionare a 2% din impozitul pe venit. Bucurandu-se de sprijinul mai multor vedete, spotul este diferit de cele clasice, printr-o formula menita sa capteze atentia publicului.

Comentarii

comentariu

About the Author