Published On: vin, Apr 18th, 2014

Ziarul Obiectiv sau cum se face o afacere (i)legala de publicitate stradala. Simionescu: “In mod privat, nimeni nu se poate alimenta cu energie electrica din reteaua publica”

Share This
Tags

2Ziarul Infobraila a atras atentia, joi, autoritatilor locale, dar si organelor legii, cu privire la situatia panourilor iluminate de pe domeniul public, apartinand SC "Double P Media" SRL, editorul ziarului Obiectiv Vocea Brailei. Cele noua panouri care promoveaza "Obiectiv", dar si clientii sai de publicitate, sunt racordate la reteaua de iluminat public stradal, gestionata de SC Luxten Lighting Company SA, pana in anul 2015.

Luxten, potrivit unor surse oficiale, are aviz de racordare doar pentru iluminatul public, astfel ramane ca autoritatile competente sa stabileasca in ce conditii a putut societatea sa livreze curent electric catre ziarul "Obiectiv".

Privind felul in care s-a realizat conectarea panourilor la reteauapublica, oricine poate realiza ca ea a fost facuta de amatori, pentru ca legaturile sunt nesecurizate, iar cablurile atarna in bataia vantului nefiind asigurate. 

Vineri, in cadrul unei conferinte de presa, primarul Aurel Simionescu a declarat ca, "in mod privat", nimeni nu se poate alimenta cu energie electrica din reteaua de iluminat public.

"Cu certitudine asta pot sa va spun. Deci singurele lucruri care sunt alimentate din reteaua publica, la modul contractual sa spunem asa, sunt iluminatul public si iluminatul de sarbatori, iar in cazuri cum este la Catedrala sau in zona bisericilor pe care le avem, este (n.r. iluminat) spatiul aferent lor", a precizat edilul municipiului.

Ziarul Obiectiv mentioneaza ca "alimentarea cu curent electric a panourilor luminoase, precum si plata energiei electrice consumate, se face in baza unui contract semnat cu SC "Luxten Lighting Company" SA, care s-a ocupat de toate avizele si bransamentele legale".

Ziarul Infobraila face un apel public la autoritatile locale si la organele legii sa investigheze modul in care sunt iluminate cele noua panouri de pe domeniul public, apartinand editorului publicatiei Obiectiv Vocea Brailei, dar si conditiile in care a fost semnat contractul cu SC "Luxten Lighting Company" SA.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author