Published On: mie, Apr 9th, 2014

Vor sa-i arda la buzunare: Salarizarea personalului din sistemul sanitar in functie de performantele acestuia!

Spital6.JPG netMinisterul Sanatatii si Federatia SANITAS au semnat in 7 aprilie, un acord de colaborare pentru reorganizarea sistemului sanitar. Acordul a fost semnat cu prilejul celebrarii Zilei Mondiale a Sanatatii.

“Acordul incheiat intre Ministerul Sanatatii si SANITAS are in vedere, in primul rand, colaborarea  pentru reorganizarea sistemului medical, deci conditii mai bune atat pentru pacienti, cat si pentru personalul medico-sanitar”, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Cele doua parti au pus bazele unei colaborari continue intre Ministerul Sanatatii si sindicate pentru reorganizarea sistemului, astfel incat calitatea serviciilor medicale sa creasca, iar in final, pacientii sa fie multumiti, stabilind ca impreuna sa gaseasca solutii care sa permita salarizarea personalului din sistemul sanitar in functie de performantele acestuia.

“Semnarea acestui accord cu SANITAS, intr-o zi atat de importana – Ziua Mondiala a Sanatatii, este un semnal al unei colaborari stranse cu una din cele mai mari organizatii sindicale, reprezentativa pentru domeniul medical”, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Federatia SANITAS din Romania a fost fondata in anul 1990, fiind o organizatie sindicala nationala cu caracter socio- profesional, reprezentativa la nivel de ramura sanitara.

Aceasta federatie este una dintre cele mai mari organizatii sindicale din tara, avand peste 100.000 de membri care reprezinta personal medico-sanitar, de specialitate, auxiliar, tehnic si administrativ din domeniul sanatatii.

 

Comentarii

comentariu

About the Author